Crosst.hr

I ove godine sajam Viroexpo priprema bogat kulturno-zabavni program za posjetitelje

Na posljednjem sastanku Odbora za pripremu i održavanje 20. sajamske manifestacije Viroexpo 2015., koji je održan u ponedjeljak 23. veljače, a kojem su prisustvovali župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Ivica Kirin te direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, razgovarano je o pripremama za jubilarni međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.http://www.bjelovar.info/images/uploads/2015_viroexpo_gosp1.jpg
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Mađarska, dok je grad partner Velika Gorica.
Viroexpo 2015 i ove će godine okupiti brojne izlagače iz 26 zemalja svijeta, a za posjetitelje će biti organiziran bogat kulturno zabavni program ispunjen pjesmom i plesom, ali i sadržajem za najmlađu populaciju. Također, putem kulturno-zabavnog programa sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se zemlja partner – Mađarska, a posjetitelji će pritom imati priliku degustirati mađarske specijalitete.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.
Više o programu sajma Viroexpo 2015 možete saznati na:

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.