26. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Županija potpisala ugovor s umirovljenicima Velikog Trojstva i Velikog Grđevca

2016 07 cazmabajs 18

Tako su se Matice umirovljenika Veliki Grđevac i Veliko Trojstvo našle u društvu 21 županijske Udruge umirovljenika, koje će za svoje projekte dobiti 335.000 kuna.

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana, Đurđica Ištef Benšić potpisala je ugovor o financiranju projekta „Opremimo prostor zajedno“ s predsjednicom Matice umirovljenika Veliki Grđevac, Marijom Kalenik.

Matica umirovljenika Veliki Grđevac javila se na županijski Javni poziv koji je išao prema umirovljeničkim udrugama i kandidirala je projekt vrijedan 9.000 kuna, a pod nazivom „Opremimo prostor zajedno“ – nabava računalne opreme, uredskog stola, stolice, frižidera, muzičke linije, telefona, faxa.

Predstavnici Matice umirovljenika zahvalili su Županiji na podršci i pomoći, istaknuvši da je Matica umirovljenika Veliki Grđevac aktivna i nače, ali s ovom podrškom bit će još aktivniji i obrazovaniji.

Bjelovarsko-bilogorska županija potpisala je ugovor i sa Maticom umirovljenika u Velikom Trojstvu. Ugovor o financiranju projekta „Sretnija, kvalitetnija i funkcionalnija umirovljenička dob“ potpisao je župan Damir Bajs s predsjednikom Matice umirovljenika Veliko Trojstvo, Brankom Vincenskim.

Matica umirovljenika Veliko Trojstvo javila se na županijski Javni poziv koji je išao prema umirovljeničkim udrugama i kandidirala je projekt vrijedan 10.000 kuna pod nazivom „Sretnija, kvalitetnija i funkcionalnija umirovljenička dob“, a u svrhu nabave informatičke opreme, pikada, medicinskog materijala, te brige o socijalno ugroženim obiteljima i isplate božićnice za umirovljenike s manjom mirovinom od 1.000 kuna. Projekt je odobren i time su se našli u društvu 21 županijske Udruge umirovljenika, koje će dobiti 335.000 kuna za svoje projekte, a kojima je cilj podizanje kvalitete života građana treće životne dobi.

Nakon potpisivanja ugovora s Maticom umirovljenika Veliko Trojstvo, bjelovarsko-bilogorski župan iskoristio je priliku kako bi obišao i korisnike programa Pomoć u kući.

Slične objave