28. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Župan Damir Bajs najavio asfaltiranje ceste u mjestu Tuk, u Općini Rovišće

2016 11 bjelovar 264

Prioritet asfaltiranja cesta imaju naselja gdje se nalazi veći broj stanovnika

U srijedu, 23. studenog, nakon otvorenja novoobnovljene ambulante u Rovišću, župan Damir Bajs posjetio je mjesto Tuk, u općini Rovišće gdje je najavio asfaltiranje ceste.
g
U 2016. Bjelovarsko-bilogorska županija, točnije njena Županijska uprava za ceste u punom je zamahu kada govorimo o obnovi županijskih prometnica. Trenutno su pri kraju radovi na čazmanskom području, a nakon toga počinju u mjestu Tuk, u općini Rovišće. To je potvrdio i župan Damir Bajs, istaknuvši da prioritet asfaltiranja cesta imaju naselja gdje se nalazi veći broj stanovnika, a jedno od tih je i mjesto Tuk.
– Nakon završetka asfaltiranja u Čazmi započet ćemo ovdje u Tuku. Pripremne radnje su završene i pred nama je početak radova i sve ovisi o vremenskim prilikama. Nastojat ćemo završiti u 2016., ali ako ne bude moguće, onda će to biti početak 2017. godine, rekao je župan nakon obilaska prometnice u Tuku.

Zajedno sa županom, mjesto Tuk posjetio je i načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan. On je istaknuo nekoliko projekata na kojima Općina Rovišće radi i čija se realizacija očekuje do kraja 2016. godine.
– Trenutno asfaltiramo cestu i uređujemo nogostup u centru Rovišća prema mjestu Tuku, uređujemo staze, prilaze i parkiralište pored Dječjeg vrtića u Rovišću, obnavljamo ogradu kod Dječjeg vrtića, završili smo jedan projekt u Žabljaku, pri kraji je uređenje Mjesnog doma u Tuku od krovišta do fasade, rekao je načelnik i dodao da se radi stalno i da su radovi u punom zamahu.

Autor: Branka Sobodić

Slične objave