02. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Župan Damir Bajs na Danima Hrvatskog turizma

Ovogodišnje sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma župan Damir Bajs je iskoristio za održavanje radnih sastanaka s ključnim osobama u hrvatskom turizmu

Izaslanstvo Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu sa županom Damirom Bajsom boravi na najvećem godišnjem susretu turističkih djelatnika, Danima Hrvatskog turizma 2016. koji se održavaju u Bolu na otoku Braču.

Tijekom dvodnevnog susreta, već tradicionalno, prilika je to za razmjenu iskustava, rasprave, sudjelovanja na okruglim stolovima i predavanjima o ključnim temama koje vežemo uz razvoj hrvatskog turizma. Tako su, između ostalog, brojni okupljeni na Danima hrvatskog turizma mogli sudjelovati na 16. hrvatskom turističkom forumu: „Zračni prijevoz u turizmu – preko granica do cjelogodišnjeg poslovanja“, prezentaciji „CRO kartica – poticanje domaće turističke potrošnje“, okruglom stolu: „Kako do konkurentnog i održivog modela upravljanja hrvatskim turizmom“te mnogim drugim radionicama i tematskim prezentacijama.

Kruna Dana hrvatskog turizma svakako je dodjela nagrada i priznanja najboljima u akcijama Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore. Kao i svake godine među nagrađenima nalaze se i turistički djelatnici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije pa je tako djelatnikom godine u kategoriji ostalih uslužnih djelatnosti nagradu primio Krešo Marić, turistički djelatnik iz Daruvara. Na ovom vrijednom priznanju čestitao mu je i župan Damir Bajs.

Ovogodišnje sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma župan Damir Bajs, ujedno i bivši ministar turizma, iskoristio je za održavanje radnih sastanaka s ključnim osobama u hrvatskom turizmu kako bi svojim znanjem i iskustvom i dalje doprinosio razvoju i još boljim rezultatima turizma u našoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Povezani članci

newsend_hgk