Crosst.hr

Župan Damir Bajs na Danima Hrvatskog turizma

2016 10 zupnijabolnabracu 2

Ovogodišnje sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma župan Damir Bajs je iskoristio za održavanje radnih sastanaka s ključnim osobama u hrvatskom turizmu

Izaslanstvo Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu sa županom Damirom Bajsom boravi na najvećem godišnjem susretu turističkih djelatnika, Danima Hrvatskog turizma 2016. koji se održavaju u Bolu na otoku Braču.

Tijekom dvodnevnog susreta, već tradicionalno, prilika je to za razmjenu iskustava, rasprave, sudjelovanja na okruglim stolovima i predavanjima o ključnim temama koje vežemo uz razvoj hrvatskog turizma. Tako su, između ostalog, brojni okupljeni na Danima hrvatskog turizma mogli sudjelovati na 16. hrvatskom turističkom forumu: „Zračni prijevoz u turizmu – preko granica do cjelogodišnjeg poslovanja“, prezentaciji „CRO kartica – poticanje domaće turističke potrošnje“, okruglom stolu: „Kako do konkurentnog i održivog modela upravljanja hrvatskim turizmom“te mnogim drugim radionicama i tematskim prezentacijama.

Kruna Dana hrvatskog turizma svakako je dodjela nagrada i priznanja najboljima u akcijama Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore. Kao i svake godine među nagrađenima nalaze se i turistički djelatnici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije pa je tako djelatnikom godine u kategoriji ostalih uslužnih djelatnosti nagradu primio Krešo Marić, turistički djelatnik iz Daruvara. Na ovom vrijednom priznanju čestitao mu je i župan Damir Bajs.

Ovogodišnje sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma župan Damir Bajs, ujedno i bivši ministar turizma, iskoristio je za održavanje radnih sastanaka s ključnim osobama u hrvatskom turizmu kako bi svojim znanjem i iskustvom i dalje doprinosio razvoju i još boljim rezultatima turizma u našoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.