07. svibnja 2021

Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame

ŽIVO NA AKTUALNOM SATU: Najavljeno ponovno smanjenje prireza, Veleučilište državno ili gradsko, tko prazni otpad iz košara…

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 70 1

U srijedu 17. srpnja održana je 17. po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Bjelovara, na kojoj su vijećnici odlučivali o 12 točaka, dok je pod prvom točkom dnevnog reda održan poznati Aktualni sat, na kojem je svoja pitanja i prijedloge uputilo sedmero vijećnika, koji su pozornost skrenuli na probleme koji se, između ostalog, tiču okoliša i zbrinjavanja otpada, bjelovarskog Veleučilišta, pa i prometovanja po gradskom korzu, a bilo je govora i o smanjenju prireza.

Prvi se je tako vijeću obratio Nenad Nekvapil (SDP), kojeg zanima što će Grad poduzeti kako bi se riješio problem skupljališta tonera u Ulici Pere Biškupa, koje je u vlasništvu tvrtke ECOADRIA, a na koji se stanari te ulice žale već tri godine. Naime, Nekvapil napominje kako su toneri po svojim svojstvima iznimno opasni po zdravlje, kako okoliša, tako i ljudi.

Također, vijećnik je uputio još jedno pitanje na temu zdravlja u našem gradu, a koji se tiče bjelovarskog Doma za odrasle osobe u kojem se je nedavno pojavila epidemija svraba, a predložio je i da se u reciklažnom dvorištu kod Autobusnog kolodvora otvori otkupno mjesto za papir.

Na prvo pitanje vijećniku su odgovorili Zoran Preskočil iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti te bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, dok će odgovor na drugo pitanju Nekvapilu biti proslijeđen pismenim putem.

Preskočil je tako napomenuo kako je to problematika s kojom je Grad Bjelovar upoznat već dulji niz vremena, no budući da Grad nema zakonske ovlasti da naloži sanaciju tog prostora, pisanim putem su obaviještene nadležne inspekcije.

Gradonačelnik Hrebak je pak istaknuo kako se Grad ovim pitanjem bavi već godinu dana, te da je on sam već osobno na tu temu pisao nadležnom ministarstvu i inspekciji.

-Razgovarao sam s inspektoricom ovdje u Bjelovaru, s građanima smo imali tri ili četiri sastanka na tu temu i građani su apsolutno u pravu. Također, nadležne inspekcije su potvrdile da nešto nije u redu te je pokrenut upravni postupak, išla je žalba. Mi smo svjesni da to nije u redu i da to čini jednu veliku štetu građanima na tom području. Smatram da je već napravljeno sve što mi kao Grad možemo napraviti, a to je da je pokrenut službeni postupak, poručio je gradonačelnik.

Drugi po redu bio je vijećnik Željko Pavleković (Damir Bajs NL) koji je uputio dva pitanja koja se tiču uređenja zelene zone od Gradskog bazena prema kolektoru Plavnice te završetka radova u Ulici don Frane Bulića.

Vijećniku je odgovorio Zoran Preskočil, koji je, što se tiče zelene zone, pojasnio kako je navedeni dio predviđen kao stambena namjena te se tamo ne može uređivati zelena zona, ali da će se prilikom sljedeće izmjene Generalnog urbanističkog plana razmotriti prijedlog o prenamjeni.

Što se tiče završetka radova u Ulici don Frane Bulića, Preskočil je istaknuo kako završetak radova nije moguć sve dok se ne zamjeni dotrajala vodovodna mreža.

Na drugi odgovor nadovezao se i predsjednik uprave tvrtke Komunalac, Ivan Ivančić koji je napomenuo kako će se zamjena postojeće vodovodne mreže zamijeniti projektom aglomeracije, za kojeg ističe kako ide po planu.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 38
Sabina Oltra Botinčan (Damir Bajs NL)

Vijećnica Sabina Oltra Botinčan (Damir Bajs NL) svoj prijedlog uputila je gradonačelniku.

– Smatram da naše Veleučilište u Bjelovaru ima sve predispozicije da postane državno te tako olakša mnogim studentima. Time bi velik dio studenata dobio mogućnost da besplatno studira, a također time bi se uvelike rasteretio gradski proračun, poručila je Oltra Botinčan.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 24

Gradonačelnik je odgovorio:

– Grad Veleučilište financira s dva milijuna kuna godišnje i mogu reći da sam ponosan da je bjelovarsko Veleučilište uzoran model na koji način kvalitetno upravljati jednom obrazovnom institucijom u jednoj zemlji.

Želimo poticati kvalitetu, a kvalitetu može jedino osigurati Grad, kojem je najviše stalo.

Što se naših studenata tiče koji žele studirati na jednom od najjeftinijih veleučilišta u državi, naša školarina je jedna od najjeftinijih u državi. S druge strane, ove godine smo napravili iznimku gdje će deset najboljih učenika bjelovarskih srednjih škola dobiti besplatnu školarinu, istaknuo je Hrebak.

Sjednici je prisustvovala i vijećnica Jasna Višnjević (HNS) koja je predložila da se mjera Tax free ponovno razmotri kako bi je i mali bjelovarski poduzetnici mogli lakše koristiti.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 54

S prijedlogom se složio, i na njega se osvrnuo zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

– Danas je u gradu Bjelovaru ipak gospodarstvo dalo jedan dodatan zamah; 500 zaposlenih više u odnosu na dvije prethodne godine i 150 novoosnovanih poduzeća u odnosu na 2017. godinu, ali još uvijek postoji mjesta za napredak, poručio je Brajdić kazavši kako će upravo on inicirati sastanak u sklopu Odbora za gospodarstvo kojim bi se razmotrilo stanje u gospodarstvu u Bjelovaru, uključujući i spomenutu mjeru Tax free, rekao je Brajdić.

Nezavisna vijećnica Ela Naranđa predložila je da Bjelovar poveća jednokratne naknade za novorođenu djecu, nakon čega je postavila dva pitanja.

Prvo pitanje je glasilo: Koliko Grad Bjelovar godišnje prihodi od poreza na potrošnju alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima te, u sklopu Tax free programa, može li se taj porez potpuno ukinuti?

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 64
Ela Naranđa, nezavisna vijećnica

Drugo pitanje vijećnica je uputila gospodinu Ivančiću, a odnosi se na problem otpada u našem gradu, odnosno na visoke cijene odvoza otpada te na rijetke odvoze. Također, Naranđa je priložila četiri fotografije na kojima su prikazane lokacije diljem grada, a na kojima nije odvoženo smeće u periodu od, kako ističe vijećnica, barem dva do tri tjedna.

Vijećnici Naranđi prvi se obratio Dario Hrebak, koji je komentirao njezin prijedlog, kazavši kako u Bjelovaru već dvije godine postoji baby boom.

– Smatram da nitko ne radi dijete zbog tisuću kuna ni zbog 500 kuna. Smatram da smo mi, kao koalicijski partneri napravili nešto što još nitko nije u zadnjih 20 godina na području ovoga grada. Mi djeci moramo napraviti cjelokupnu priču, zato obnavljamo vrtiće i podižemo standard u njima, također škole i posao koji je solidno plaćen, a idemo i u POS stanove. Mislim da smo u tom segmentu dosta napravili, ali još uvijek nije dovoljno, kazao je gradonačelnik i nastavio:

– Što se drugog pitanja tiče, Bjelovar je prvi grad u Hrvatskoj po broju kafića po broju stanovnika. Zašto bismo mi skidali porez koji će nam donijeti praktički da u Bjelovaru bude još više kafića? Ja smatram da bi oni najbolji trebali ostati te da bi se taj broj trebao smanjivati, rekao je i najavio mogućnost smanjivanja prireza.

 – Postoji nešto što smatram da već sad mogu najaviti, a to je da sam spreman s 1. siječnja dodatno skinuti prireze 25 posto – ako nećemo biti rastrošni, ako ćemo biti racionalni imamo prostora za skidanje prireza, najavio je Hrebak.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 87
Ivan Ivančić, predsjednik Uprave Komunalca

Vijećnici Naranđi na drugo pitanje, koje se tiče otpada, odgovorio je Ivan Ivančić, istaknuvši kako ni zelene površine ni košarice ne postavlja i ne prazni komunalna služba te da se otpad sanira na vrijeme, ali da postoji problem odlaganja otpada mimo sustava. Naime, Ivančić ističe kako ekipe stalno kruže i prazne nelegalne količine otpada.

– Sve zelene površine i košare postavljene na istima, temeljem ugovora prazni jedna tvrtka iz Bjelovara. Mislim da smo napravili sjajan posao prilagodbom sustava novim pravilima. Jako puno usluga poskupjelo je za sve one koji se nisu uključili u sustav – onima koji su se uključili poskupljenje je od 9 do 14 kuna.

Što se ciklusa odvoza tiče, propisali smo jedan odvoz tjedno, međutim svi korisnici mogu na blagajni Komunalca za nekoliko kuna kupiti vreću za zbrinjavanje dodatnih količina otpada. U stambenim zgradama, korisnicima smo omogućili da mogu naručiti odvoz još pet puta tjedno, pojasnio je Ivančić.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 90
Mario Holiček (HSLS)

Mario Holiček (HSLS), također je u sklopu Aktualnog sata postavio pitanje:

– Donijeli smo odluku o kupnji dvije zgrade; zgrade Euroherca i bivše tržnice koja nije nikad zaživjela pa me zanima je li Grad što poduzeo po tom pitanju.

Gradonačelnik mu je odgovorio kako usprkos odluci, Grad ipak kupuje samo jednu zgradu.

– Na kraju se nismo uspjeli dogovoriti s pravom osobom za Euroherc jer imamo dva ovlaštena procjenitelja, te se nismo mogli naći oko cijene. Informatičke tvrtke i dalje ostaju tamo, najam plaćaju 50 posto, a ostatak će i dalje sufinancirati Grad.

Što se druge zgrade tiče, sve je onako kako smo i rekli, 16. kolovoza postaje rješenje pravomoćno i nakon toga možemo kupiti zgradu. Vjerujem da bi prvi stanari u tu zgradu mogli ući već početkom jeseni, rekao je Hrebak.

2019 bjelovar info gradsko vijece srpanj 93
Ante Topalović (HDZ), predsjednik GV Grada Bjelovara

Za sam kraj Aktualnog sata, posljednji prijedlog dao je predsjednik GV Grada Bjelovara, Ante Topalović (HDZ).

– Predlažem da Grad oformi skupinu koja će iznači najjeftinije tehničko rješenje da se spriječi promet na Korzu – da li kroz sustav kamera za prepoznavanje registarskih oznaka i drastičnim kažnjavanjem ili sa sustavom fizičkih prepreka, treba vidjeti koji je model najjeftiniji. Mislim da taj promet na korzu ruši sliku grada drastično, te se to s vremenom pogoršava, poručio je Topalović. • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_2
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_16
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_69
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_70
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_87
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_54
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_24
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_38
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_90
 • 2019_bjelovar_info_gradsko_vijece_srpanj_93

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.
Autorska prava
Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.
Pravo na prenošenje
Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.
Linkovi na ostale stranice
Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati linkove na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.
Zaštita privatnosti
Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl.
Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.
Prava i obveze korisnika
Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:
•    Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji.
•    Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći.
•    Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima.
•    Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
•    Lažno predstavljanje
•    Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
•    Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima.
Registracija korisnika
Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.
Pravila komentiranja
Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni.
Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Linkovi trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43 000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.