Crosst.hr

Zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić posjetila osnovnoškolce na ljetovanju u Tkonu

tkon 2016 01

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić posjetila je osnovnoškolce koji zahvaljujući Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ljetuju u Tkonu na otoku Pašmanu, inače odmaralištu Osnovne škole iz Dežanovca.

Tako je put Tkona ove godine otišlo sedamdesetak županijskih osnovnoškolaca, koja u dvije grupe po sedam dana ljetuju u Tkonu na otoku Pašmanu. Trenutno je u odmaralištu druga grupa učenika, a posjetila ih je zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić i tako se uvjerila na licu mjesta kako učenici provode svoje vrijeme i kako provode svoje dane na moru, putovanje koje u potpunosti financira Bjelovarsko-bilogorska županija.

Kako bi im upotpunili ljetovanje djeci, uz školu plivanja, organiziraju se različite športsko-zabavne aktivnosti, kao što je natjecanje u stolnom tenisu, plivanju, pikadu, visećoj kuglani, škola plesa, likovne radionice te kviz znanja. Za ovaj projekt, u cilju osiguravanja ljetovanja djeci slabijeg imovinskog stanja, Županija izdvaja sredstva u iznosu od 120.000,00 kuna.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.