26. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Vrijednu donaciju sportske opreme dobio je Nogometni klub Tomislav iz Bereka

2016 08 berek2016 9

Donacija je vrijedna nekoliko tisuća eura, a riječ je o kopačkama, trenirkama, dresovima, štucnama i loptama

Nogometnom klubu Tomislav iz Bereka, dečkima svih uzrasta donirana je kvalitetna sportska oprema. Ovu vrijednu donaciju omogućila je obitelj Bazel koja živi i radi u Švicarskoj i veliki su humanitarci koji često pomažu kada se god za to ukaže prilika. Donacija koja je stigla u Nogometni klub iz Bereka vrijedna je nekoliko tisuća eura, a riječ je o kopačkama, trenirkama, dresovima, štucnama i loptama. Stiglo je sve što je jednom klubu i njegovim igračima potrebno za uspješno treniranje i natjecanje.

Svi koji poznaju Tihomira Bazela, znaju da voli svoj rodni Berek i da će uvijek pomoći. To je potvrdio i sam Tihomir, istaknuvši da je ovaj put posebno sretan jer je NK Tomislav ušao u viši rang natjecanja što je za ovo malo mjesto kao što je Berek velika stvar.
– Dečki su ovo zaslužili. Kada sam vidio koliko rade i trude se, odlučio sam se na ovu donaciju koja nije ni prva, ali ni zadnja. Ovo je moj kraj, ja sam tu rođen i neizmjerno volim svoj Berek, rekao je Tihomir i dodao da ga posebno čini sretnim što će ova oprema služiti mladim ljudima koji su pokretač svih njegovih donacija za NK Berek.

Načelnik Općine Berek Mato Tonković koji je ujedno i predsjednik NK Tomislav zahvalio je obitelji Bazel na sportskoj opremi, istaknuvši da gospodin Tihomir Bazel i njegova supruga svake godine pomažu klubu, a i ova vrijedna donacija pokazala je njihovu veliku humanitarnost i domoljublje.

Slične objave