Crosst.hr

Velimir Žunac novi državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije

2016 12 velimirzunac 1

Vlada Republike Hrvatske imenovala je Velimira Žunca, gradonačelnika Grada Garešnice, novim državnim tajnikom u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Na zatvorenom dijelu sjednice održane u Banskim dvorima u četvrtak, 22. prosinca Vlada Republike Hrvatske imenovala je Velimira Žunca, gradonačelnika Grada Garešnice, novim državnim tajnikom u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije izražava veliko zadovoljstvo zbog imenovanja svoga člana na ovu važnu i odgovornu dužnost. Gospodin Žunac, kako je javnosti poznato, već drugi mandat vrlo uspješno vodi Grad Garešnicu, dok ŽO HDZ BBŽ svojim predanim i sustavnim radom već u pet izbornih procesa zaredom ostvaruje najveću potporu birača na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Uz čestitke gospodinu Žuncu na ukazanom mu povjerenju ističemo da će njegovo imenovanje zasigurno biti veliki poticaj i ohrabrenje svim članovima i simpatizerima Hrvatske demokratske zajednice u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za predstojeće lokalne izbore na kojima će HDZ još jednom potvrditi da je najjača politička snaga u ovoj županiji.

Priopćenje: Županijska organizacija HDZ BBŽ

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.