Crosst.hr

Uskoro počinje Božićna bajka koja će zasvijetliti sa dva milijuna lampica

2016 112 salajbajka 1

U petak, 2. prosinca točno u 16 sati na imanju obitelji Salaj, otvara se 15 godinu zaredom najpoznatija manifestacija Božićna bajka

U petak, 2. prosinca točno u 16 sati na imanju obitelji Salaj zasjat će 2 milijuna šarenih lampica. Božićna bajka bit će sprema za svoje posjetitelje koji će zasigurno uživati u prekrasnim prizorima raskošno ukrašenog dvorišta obitelji Salaj.

Ova Božićna čarolija za vas je otvorena sve do 15. siječnja 2017.,svaki dan od 16 do 21 sat.

Podsjetimo se da je Zlatko Salaj točno prije 14 godina počeo uređivati svoje dvorište božićnim lampicama. Bilo je tada nekoliko tisuća lampica, ali godinama, uz veliki trud i entuzijazam, postala je to prava Božićna čarolija sa 2 milijuna lampica i jedna od najpoznatijih manifestacija u ovom djelu Republike Hrvatske.

Stoga ne razmišljajte o bajkama već dođite i uživajte u pravoj Božićnoj bajci koja će vas odvesti u svijet neobičnih čarolija.

Cijena ulaznica za pojedinačne dolaske je 30 kuna. Djeca do 7 godina (u pratnji odraslih), osobe s invaliditetom, štićenici domova za nezbrinutu djecu, djeca i odrasli s posebnim potrebama imaju besplatan ulaz.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.