Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Uručene nagrade najuspješnijim učenicima za literarne, likovne, video i foto radove

2016 06 zupnagrade 6

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji urečena priznanja najuspješnijim učenicima u sklopu natječaja – Katastrofa i snaga sustava civilne zaštite

Od 285 radova, autori 22 rada na temu ”Katastrofa i snaga sustava civilne zaštite” u srijedu su primili zaslužene nagrade, a nagrađeni su bili radovi djece dječjih vrtića, osnovnih škola, srednjih škola, te djece s posebnim potrebama. U pratnji svojih mentora djeca su primila nagrade u velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, a nagrade su uručili Damir Bajs, bjelovarski župan te Marijan Radoš, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje – Područni ured Bjelovar.

Marijan Radoš je čestitao svim nagrađenima. – Raduje me što je naš suorganizator ove godine BBŽ i što dodjeljuju nagrade upravo na Dan Bjelovarsko-bilogorske županije.

Damir Bajs, bjelovarski župan rekao je da Bjelovarsko-bilogorska županija 8. lipnja obilježava svoj dan. Državna uprava za zaštitu i spašavanje je jedna od službi koje BBŽ ima kako bi zaštitila stanovništvo. – U slučaju potrebe, naše službe izlaze ne samo na području naše županije, nego i drugdje. Ako se sjećate poplava u Gunji, upravo naš HGSS je bio tamo prvi na licu mjesta, naša policija je osiguravala područje, a naši vatrogasci su na kraju vraćali sve u prijašnje stanje. Čestitam našim dobitnicima nagrada. Bilo je puno prijava. Vi ste bili najbolji. Bili ste kreativni, natječaj je bio širok, a zahvaljujemo i mentorima i tetama iz vrtića koji su pomogli da se radovi dostave na natječaj. Nadam se da Državnu upravu za zaštitu i spašavanje uopće nećemo trebati. Što manje. Ali kada ih zovemo, sigurno smo da ćemo dobiti pravu i pravovremenu pomoć – rekao je Damir Bajs, bjelovarski župan.

Pročitajte još