22. svibnja 2018

URS Adriatica: Certifikacijska kuća koja okuplja sve veći broj zadovoljnih partnera

Tvrtka URS Adriatica d.o.o. održala je redovnu godišnju konferenciju na kojoj su trenutni i budući poslovni partneri mogli poslušati brojna predavanja o novostima u sustavu URS-a, naučiti sve o smjernicama za provođenje vanjskih kontrola u sustavima upravljanja, financijama, i pridružiti se otvorenoj raspravi nakon predavanja. Konferencija je stoga nosila naziv „Dan sigurnosti poslovnih procesa (Reliable Operational Safety day)“.

– Kao i svake godine, za sudionike smo pripremili niz zanimljivih tema vezanih za certifikaciju po međunarodnim normama, ali i uz ostale aspekte poslovanja. Cilj nam je između ostalog u korisnom druženju razmijeniti iskustva, pozitivne mjere primjene ISO normi, kao i omogućiti polaznicima međusobno povezivanje, rekao je Igor Miličević, direktor URS Adriatica d.o.o.

Na konferenciji održanoj u Vinariji Coner u Jabučeti među polaznicima su se našli predstavnici tvrtki iz četiriju županija, poput Altin usluge iz Zagreba, Brana iz Virovitice, Presoflex Gradnja iz Požege, Rasco i Rasco Holder iz Kalinovca, ali i tvrtke Esco-Fofonjka te Sedlić d.o.o. Također, među nazočnima su bili i predstavnici Grada Križevci, Komunalca Koprivnica, Komunalca Vrbovec i Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije. Ono na što je direktor Miličević istaknuo je da u svojoj praksi osim poslovne suradnje putem prezentacija i poslovnih susreta, voli okupiti svoje stalne i buduće partnere u opuštenoj atmosferi kako bi tvrtka prezentirala ono što radi, ali isto tako da partneri mogu pitati što ih zanima kako bi suradnja bila uspješnija obostrano.

Inače, URS Adriatica d.o.o. je certifikacijska kuća koja je s radom na području Hrvatske kao i zemalja regije započela 2012. godine. Dio je URS Holding grupe, što je britanska certifikacijska kuća koja preko svojih podružnica u svijetu ima preko 40.000 izdanih certifikata za 25.000 klijenata. U svojoj ponudi imaju široku ponudu usluga, što obuhvaća niz od certifikacije sustava upravljanja i proizvoda do usluga edukacije i inspekcije.

Najčešći su certifikati sustava upravljanja kvalitetom poznati i kao ISO:9001, sustava upravljanja okolišem ISO:14001, te sustava upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja OHSAS:18001. S obzirom da su Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Bjelovar sufinancirali certificiranje, edukacija i predstavljanje održani u veljači okupili su velik broj zainteresiranih, a URS Adriatica d.o.o. nastavlja i dalje sa svojim aktivnostima i okupljanjem sve većeg broja sve zadovoljnijih partnera.

United Registrar of Systems Adriatica d. o. o.

Braće Radić 23

43226 Veliko Trojstvo

info@hr.urscertification.com

043 885 030

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *