29. studenoga 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Udruga žena Srce Bilogora BBŽ organizirala druženje – ZAJEDNO DO SREĆE

2016 06 leticani2016 70

Druženje je organizirano u sjedištu udruge u Mjesnom domu Letičani

Uvijek aktivne na svim poljima, članice Udruge žena Srce Bilogora Bjelovarsko-bilogorske županije u nedjelju 19. lipnja u svom Mjesnom domu Letičani organizirale su zajedničko druženje pod nazivom „ZAJEDNO DO SREĆE“.

Naime, riječ je o velikom druženju s korisnicima Društva s mentalnim poteškoćama Kluba Bilogora, Udrugom žena iz Babotoka, Udrugom žena Hampovice, Udrugom seoskih žena Bjelovarsko-bilogorske županije, Udrugom žena Rakitnice, Klubom žena Bjelovar te predstavnicima i članovima 105. brigade Hrvatske vojske Bjelovar.

Ovo veliko druženje uveličali su i predstavnici Grada Bjelovara, zamjenica gradonačelnika Lidija Novosel i Jasna Višnjević, te predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije. Zajedničko druženje organizirano je kroz zanimljivo sportsko natjecanje i to skakanje u vrećama, potezanje užeta te naravno prigodne delicije i slastice bilogorskog kraja.

Sve okupljene na druženju „Zajedno do sreće“ pozdravila je predsjednica Udruge žena Srce Bilogora Bjelovarsko-bilogorske županije Nada Smiljanec.
-Drago mi je da ste došli na ovo druženje u tako velikom broju i želim vam da uživate u ovom veselom i prirodnom ozračju našeg malog sjedišta Udruge žena Srce Bilogora BBŽ.

Slične objave