Crosst.hr

Udruga za zaštitu i promicanje zdravlja Svitanje-Bjelovar održala prvu skupštinu pod novim vodstv

2016 05 svitanebj 1

Stručnost, transparentnost, partnerski odnos i djelovanje za opće dobro zajednice naš je izbor

Nakon izborne Skupštine, udruga „Svitanje-Bjelovar“ u srijedu, 25.05.2016. održala je svoju prvu skupštinu pod novim vodstvom. U svom uvodnom izlaganju novoizabrani predsjednik Kristijan Štulina osvrnuo se na dosadašnji rad udruge te se još jednom zahvalio, sada već, bivšem vodstvu na svemu što su učinili, kako za udrugu, tako i za one zbog kojih je udruga i osnovana, a to su građani. Nakon izlaganja novoizabranog predsjednika, započinje izborni dio skupštine u kojem je izabrano Upravno vijeće, predloženo je i prihvaćeno niz odluka potrebnih za daljnji rad udruge, te je, od strane predsjednika udruge, predstavljen plan i program rada za 2016.

Stručnost, transparentnost, partnerski odnos i djelovanje za opće dobro zajednice osnovna su načela na kojima će se temeljiti organizacija i provođenje svih planiranih aktivnosti udruge, naglasio je predsjednik udruge Kristijan Štulina te istaknuo kako su većina članova udruge visoko obrazovani mladi ljudi, najčešće zdravstvenog usmjerenja, visokih etičnih i moralnih vrijednosti, te će kao takvi svojim radom i iskustvom moći samostalno provoditi sve planirane aktivnosti udruge usmjerene prema očuvanja i unapređenju zdravlja, ali i pružanju pomoći onima kojima je to zdravlje narušeno.

Pred kraj same skupštine okupljenima se obratila i predstavnica Bjelovarsko-bilogorske županije Sandra Cindrić koja je pozdravila okupljene u ime župana Damira Bajsa i svoje osobno ime. Pohvalila je plan i program rada udruge te istaknula važnost prisutnosti ovakvih udruga, osobito kada su one sastavljene od mladog, perspektivnog i školovanog kadra koji imaju puno toga za ponuditi građanima Bjelovarsko bilogorske županije, a i šire.

Obzirom na sve što se moglo vidjeti i čuti na današnjoj skupštini Udruge za zaštitu i promicanje zdravlja „Svitanje-Bjelovar“, možemo sa sigurnošću potvrditi da je Bjelovarsko bilogorska županija bogatija za još jednu stručnu, mladu i ambicioznu udrugu o čijem će radu u budućnosti biti napisano još novinskih članaka.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.