Crosst.hr

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama nastavila s aktivnostima u 2017.

2017 2 udruga osit2017 4

Krenule su i radionice učenja engleskog jezika

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama puna je nove energije i svoje aktivnosti nastavljaju i u 2017. godini.

Uz svakodnevne radionice vezane uz predstojeće dane, Valentinovo i Uskrs, Udruga je odlučila proširiti svoje vidike i krug znanja, pa je tako uspostavila suradnju sa HELEN DORON ENGLISH Bjelovar.
Pod stručnim vodstvom Anamarije Mađer i Ivanke Čuić, započele su radionice učenja engleskog jezika. Radionice se odvijaju primjerenim metodičkim pristupom, kroz igru i pjesmice, a korisnici su već savladali svoje prve riječi stranog jezika.

Osim učenja engleskog jezika, Udruga je uspostavila odličnu suradnju i sa Multimedijskim centrom Bjelovar. Cilj ove suradnje je podizanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovog ravnopravnog uključivanja u društvenu zajednicu. Tako je ravnatelj bjelovarskog Multimedijskog centra Dubravko Adamović odlučio donirati udruzi projekciju dječjeg filma ” Uzbuna na Zelenom vrhu”.
http://www.bjelovar.info/images/uploads/2017_2_udruga_osit2017_4.jpg
Ova projekcija održat će se 2. veljače, 2017. godine, s početkom u 10,00 sati, a doći će i učenici V Osnovne škole Bjelovar.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.