Crosst.hr

Udruga Impress održala zanimljive interaktivne radionice u Grubišnom Polju

2017 1 bjelovar siječanj2017 6

Neformalna edukacija u Grubišnom Polju

Centar za informiranje i kulturu u srijedu 11. siječnja, pretvorio se u pravo malo središte grubišnopoljske neformalne edukacije. Važnost neformalne edukacije prepoznala je u Grubišnom Polju ravnateljica Centra za informiranje i kulturu, Marina Kamber sa suradnicima koja je pozvala u prostorije CIK-a Udrugu za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu “Impress” koja je održala zanimljive interaktivne radionice pod vodstvom magistrice psihologije Tanje Herceg, predsjednicom udruge.

Na radionici se okupilo 16-ero djece i mladih, a provedene su radionice osnova aktivnog slušanja i komunikacije, osnove timskog rada, radionica suočavanja s tremom, podizanja samopouzdanja te je dio vremena bilo posvećeno modi s obzirom da se u Grubišnom Polju u veljači održava zanimljiva modna revija.

Na kraju radionice prisutnima je podijeljena brošura “Ključevi zdravlja (Pravilna prehrana, Svakodnevna tjelesna aktivnost, sprječavanje bolesti koje se prenose hranom), a kroz daljnje radionice njegovat će se zdravi način života i jačanje samopouzdanja.

Edukativno-modno socijalizacijske radionice održavat će se utorkom u 17:00 sati u Centru za informiranje i kulturu u Grubišnom Polju, a na radionicama će zainteresirani moći naučiti osnove komunikacije, više o rodnoj ravnopravnosti, osnove aktivnog slušanja, biti dobar timski radnik, suočiti se s tremom, osnove scenskog nastupa, prezentacijske vještine, ali i osnove modnog dizajna te modnih nastupa.

Posebna pažnja kroz radionice posvećuje se razvoju djece i mladih te podršci u razvoju potencijala svakog potencijala, kao i ranoj intervenciji.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.