Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

U Gradu Bjelovaru organiziran prijem za mlade Bjelovarčane koji su ostvarili uspješne rezultate

2018 gradbjelovarsportasi 125

Mlade i uspješne Bjelovarčane koji su ostvarili odlične rezultate u 2017. godini iz područja glazbe i sporta primio je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak, u srijedu 10. siječnja.

Prijem je upriličen u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, gdje je gradonačelnik čestitao svima na postignutim uspjesima. Ovom posebnom prigodom gradonačelnik je istaknuo:

___________________________________________________________________

2018 gradbjelovarsportasi 106

Gradonačelnik je također dodao:

___________________________________________________________________

2018 gradbjelovarsportasi 18

Na kraju je gradonačelnik poručio:

___________________________________________________________________

2018 gradbjelovarsportasi 104

Osim čestitki, gradonačelnik je sa zadovoljstvom predstavio mlade uspješne Bjelovrčane.

 

2018 gradbjelovarsportasi 119

 1. Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar 
 2. a)Lorena Radičević i Luka Baranašić
 3. i 6. razred glazbene škole. Tri godine nastupaju kao duo violina. Dvostruki državni prvaci te dobitnici raznih nacionalnih i međunarodnih nagrada.  2016. dobitnici Oskara znanja-najbolji duo u svojoj kategoriji. Nastupaju i kao solisti u solfeggio gdje bilježe odlične rezultate.

Profesorica: Vanda Novoselec

 1. b)Antonio Sabol

Tijekom tri godine školovanja sudjelovao na 7 natjecanja s dva instrumenta (trombon i eufonija) te osvojio četiri prve i tri druge nagrade.

 1. c)    Jakov Borota
 2. razred glazbene škole, također svira dva instrumenta (trombon i eufoniju), osvojio je tri prve nagrade i tri druge.

Antonia i Jakova priprema profesor Zlatko Stručić

 1. Radovan Halas

Osvajač zlatne medalje na IWAS svjetskim igrama u Portugalu za osobe s invaliditetom. Disciplina je bacanje čunja u kategoriji F51. Ovo je njegovo prvo veliko natjecanje.

Trener: Zoran Ćuić

 1. Bojan Crnojević

Osvajač brončane medalje na Olimpijskim igrama za gluhe u Samsonu, Turska. U utakmici za 3 mjesto postigao 9 pogodaka i predvodio našu reprezentaciju do pobjede. Do sada je osvojio dvije zlatne olimpijske medalje, dva europska te jedno svjetsko zlato uz mnoga druga priznanja.

 

 1. Kulturno sportski Kul pong klub
 2. a)     Marijeta Magdić

Viceprvakinja Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom što je ujedno bilo njeno prvo natjecanje. Iako je tada imala 14 godina te spadala u juniorke, rezultat je ostvarila u seniorskoj kategoriji.

Trener: Marinko Ban

 1. Konjički klub Vinia Bjelovar
 2. a)Laura Šapić

Državna prvakinja na Prvenstvu za mlade konje na grlu Midnight rain-utrka CEN* 1 80 km. Viceprvak međunarodne Fei utrke, Garčin na grlu Frula, CEI 2* 120 km. Članica Hrvatske reprezentacije u daljnskom jahanju (jedina izborila plasman Europsko i Svjetsko prvenstvo). Sudjelovala na brojnim međunarodnim natjecanjima: Italija, UAE, Mađarska, Francuska. U prosincu ove godine položila FEI međunarodnu licencu za trenera daljiskog jahanja, najmlađi trener s međunarodnom licencom u Hrvatskoj te uspješno vodi svoj klub koji broji 30-tak članova. Odlična studentica 2. godine Menadžemnta sporta i sportskih djelatnosti na Sveučilištu Libertas.

 1. Streljačko društvo 1874 Bjelovar 
 2. a)Miran Maričić

Svjetski juniorski prvak u disciplini zračna puška na 10 metara. Prvenstvo je  održano u njemačkom Suhlu. U konkurenciji je bilo više od 120 strijelaca iz cijelog svijeta.  Na istom prvenstvu reprezentacija Hrvatske( čiji je Miran član već 2 godine) ekipno je osvojila broncu. Do sada je bio 11. na Europskom prvenstvu te 3. u Prvenstvu  Hrvatske u seniorskoj kategoriji. Student Fakulteta organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu.

Trener: Damir Bošnjak

 1. Teakwondo klub Fox
 2. a)Anja Popović

Najuspješnija kadetkinja Teakwondo kluba Fox. 2. mjesto ekipno na Europskom kadetskom prvenstvu. Prvakinja Hrvatske u kategoriji do 37 kg. Također penjala se na postolje na turnirima diljem Europe: Slovenija, Belgija, Poljska, Srbija.

 1. b)Petra Miškulin

Najuspješnija juniorka Teakwondo kluba Fox i Hrvatskog teakwondo saveza u svojoj kategoriji. 2. mjesto ekipno na Europskom juniorskom prvenstvu.  Juniorska prvakinja Hrvatske do 55 kg.

 1. c)Kevin Češljar

Najuspješniji junior Teakwondo kluba Fox i Hrvatskog teakwondo saveza u svojoj kategoriji. Juniorski prvak Hrvatske do 55 kg.

 

 1. d)Sara Rajčević

Najuspješnija seniorka Teakwodo kluba Fox. Seniorska prvakinja Hrvatske do 73 kg. Također prvakinja Hrvatske za mlađe seniorka u istoj kategoriji. Na ljetnim olimpijskim igrama za gluhe u Samsunu, Turska, osvojila 2 mjesto. Također svjetska je i europska prvakinja za gluhe i slabočujuće osobe.

 1. e)Marko Erjavec

Drugi najuspješniji junior teakwondo kluba Bjelovar i Hrvatskog teakwondo saveza. Juniorski viceprvak Hrvatske te osvajač medalja na međunarodnim natjecanjima u Sloveniji i Srbiji.

 

 1. f)Viktorija Besednik

Druga najuspješnija juniorka teakwondo kluba Fox i Hrvatskog teakwondo saveza.  Na juniorskom prvenstvu Hrvatske osvojila 3. mjesto, a isti upjeh postigla je i na međunarodnim turnirima u Poljskoj te Srbiji.

 1. g)Andrea Pacadi

Druga najuspješnija seniorka Teakwondo kluba Fox. Viceprvakinja Hrvatske u seniorskoj kategoriji. Isti uspjeh ostvarila je i u mlađe seniorskoj kategoriji. 2016. postala je EUROPEN UNIVERSITY CHAPION.

 Treneri: Sanela Tolić Medak i Feđa Medak

 1. Atletski klub Bjelovar 
 2. a)Dora Dent

Najuspješnija mlađa juniorka Hrvatske atletske lige sjever (7 prvih mjesta u sezoni 2017.) 2. mjesto u sedmoboju na prvenstvu Hrvatske u višebojima. 4. mjesto u utrci 400 m prepone na prvenstvu Hrvatske.

 1. b)Jurica Kovačić

Najuspješniji klupski altetičar u sezoni 2017. 3. mjesto u disiplini 60 m prepone na prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore, a 2 mjesto u disciplini 60 m s višim preponama za starije juniore. Također četvrti u Hrvatskoj u disciplini 400 m prepone.

 1. c)Marija Beljan

Na prvenstvu Hrvatske  za mlađe juniorke u utrci 60 m prepone osvojila srebrnu medalju, a u konkurenciji starije juniorke bronačanu medalju. Također, 4. mjestu u sedmoboju na prvenstvu Hrvatske u višebojima.

 1. d)Ante Prskalo

Treći kadet u Hrvatskoj u disciplini 300m prepone te 5 mjesto na utrci 100 m prepone.

Trener: Tomislav Iveković

Predsjenik kluba: Christian Wolf

 

 1. Ženski rukometni klub Bjelovar

Povijesni rezultat kluba, 4. mjesto u 1. HRL na polusezoni te su se plasirale u 1/8 finala kupa Hrvatske, a protivnka će saznati na sutrašnjem ždrijebu. Treba istaknuti da je Ivana Dragišić dobila poziv u seniorsku reprezentaciju (druga reprezentativka u povijesti kluba), Josipa Kaselj u juniorsku i kadetsku reprezentaciju dok su Lucija Ivanda i Karmela Pokopac članice kadetske reprezentacije.

Trener: Hrvoje Cikoja

Predsjenik: Milan Mateković

 

 1. Košarkaški klub Bjelovar – kadeti

Kadetska ekipa u sezoni 2016/2017 osvojila je 1. mjesto Regije Sjever te se plasirala među najboljih 16 kadetskih ekipa Hrvatske. Nakon poluzavršnice održane u Bjelovaru ostvarili su plasman između 8 i 12 mjesta. Ove godine također su osvojili Regiju Sjever te izborili nastup u 1. Kadetskoj ligi (10 klubova). Naši kadeti tako će imati priliku odmjeriti snage s najboljim klubovima Hrvatske (Cibona, Cedevita, Zadar, Split…)

Trener: Damir Krpan

 

 1. Malonogometni klub Bjelovar

U svojoj prvoj sezoni klub bilježi odlične rezultate. Trenutno se nalaze na diobi 2. mjesta 2. HMNL Sjever, a za vodećim Zagrebom zaostaju svega 1 bod. U kupu su došli do finala regije gdje su nesretno izgubili od MNK Rab rezultatom 5:4. Sportski cilj kluba je u bližoj budućnosti (možda već ove sezone) izboriti prvoligaški status. Osim seniorske ekipe, odnedavno tu su i juniori koji se nastupaju u 1. HMNL za juniore.

Predsjednik: Josip Kozić

Trener: Željko Ostrman

___________________________________________________________________

Ima zasigurno još uspješnih mladih Bjelovarčana koji će biti pozvani tijekom godine poručili su iz Grada Bjelovara.

__________________________________________________________________

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.