Crosst.hr

U gledanju filma i druženju u bjelovarskom kinu uživali su korisnici Udruge OSIT

2017 2 bjelovar 37

Svoje druženje kroz film obogatili su uključivši i učenike V. osnovne škole Bjelovar

Već smo najavili pozitivnu i korisnu suradnju između bjelovarske Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar koja ima za cilj podizanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovog ravnopravnog uključivanja u društvenu zajednicu.

Prve aktivnosti i uključivanje osoba u društvenu zajednicu započele su danas 3. veljače 2017. godine projekcijom dječjeg filma ” Uzbuna na Zelenom vrhu”.
Na projekciju filma došli su svi korisnici Udruge i moglo se vidjeti da su svi sretni i zadovoljni. Nekima je ovo prvi dolazak u kino, ali i druženje na jedan poseban i zanimljiv način.

Svoje druženje kroz film obogatili su uključivši i učenike V. osnovne škole Bjelovar.
Ovo je prva projekcija koju je Centar donirao Udruzi, a prema riječima ravnatelja Dubravka Adamovića ova suradnja će se nastaviti.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.