Crosst.hr

U Daruvaru kreće najveći građevinski investicijski boom – projekti su Bjelovarsko-bilogorske županije

2018 foto bjelovar info daruvarradovi 3

Počela je energetska obnova daruvarske Glazbene škole, koja je najveća građevinska investicija na području grada Daruvara. Tim povodom je župan Damir Bajs sa suradnicima u pratnji ravnateljice Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar te izvođača radova i nadzora obišao  radove na energetskoj obnovi daruvarske Glazbene škole.

Vrijednost radova trenutne najveće građevinske investicije na području grada Daruvara  iznosi 2.146.487,38 kuna. Veći dio investicije energetske obnove školske zgrade sufinancira se europskim novcem, dok se 40% investicije obvezala pokriti Bjelovarsko-bilogorska županija.

Radovi na objektu obuhvaćaju toplinsku zaštitu krova iznad grijanog prostora, toplinsku zaštitu vanjskog zida, toplinsku zaštitu stropa prema negrijanom prostoru, zamjenu vanjske stolarije, ugradnju novog visokoučinkovitog sustava grijanja.

Obnovom daruvarske Glazbene škole, koju trenutno pohađa 240 učenika,  ostvarit će se i velike uštede, pa samim time dio sredstava će se moći prenamijeniti u druge svrhe i podizanje standarda u samoj školi, koja će se, nakon što energetska obnova bude završena, opremiti novim namještajem i drugom potrebnom opremom za što je u ovogodišnjem županijskom proračunu za potrebe škola osigurano 1,3 milijuna kuna.

Realizacijom projekata ostvarit će se cilj kompletno obnovljenih i opremljenih, ne samo matičnih, već i područnih škola, i samim time, našoj djeci, učenicima i profesorima omogućiti uvjeti rada i školovanja primjereni vremenu u kojem živimo.

 Nakon obilaska radova, župan Damir Bajs je rekao:

– Kad je riječ o investicijama Bjelovarsko-bilogorske županije u gradu Daruvaru, ponajviše kroz energetsku učinkovitost, reći ću da ćemo mi u narednim godinama investirati preko 40 milijuna kuna, ponajviše u školstvo. Govorimo, naravno, samo o onim ugovorima koji su potpisani ili potvrđeni. To je zapravo jedan veliki projekt za ovaj dio županije koji će omogućiti, kao prvo, jedan novi standard za školstvo, ali i za zdravstvo. U konačnici, ono što želimo je moderno školstvo 21.stoljeća i kada govorimo o tome, onda naravno, ne možemo to napraviti u zgradama iz 19.stoljeća koje nisu temeljito rekonstruirane. Investirat ćemo preko 2,2 milijuna kuna, od toga 60% Fond za energetsku učinkovitost, a preostali dio sama Bjelovarsko-bilogorska županija. To je zapravo ono što je ključno da u partnerskom odnosu s državom napravimo ovakve pomake, a to će se u Daruvaru poprilično vidjeti.

 

Ravnateljica Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar Vanda Cegledi potvrdila je da su radovi počeli 15. lipnja.

– Projekt je vrijednosti preko 2 milijuna kuna. Krenuli smo, naravno, s krovištem. Nakon krova slijedi stolarija, promjena sustava grijanja i termoizolacija. Jako je bitno naglasiti da će ovo puno značiti za unaprijeđenje rada ustanove i ono što je najvažnije, troškovi održavanja i funkcioniranja bit će daleko smanjeni, a kvaliteta prostora će biti nemjerljiva.

U ime ozvođača radova tvrtke Promont Commerc Daruvar, prokurist tvrtke Vlado Koči najavio je kako bi radovi trebali biti završeni u ugovorenom roku do nove godine.

– Do sada smo skinuli krovište, krovnu konstrukciju, izvršili pripreme materijala za izradu nove krovne konstrukcije. Sutra će započeti montaža čelične konstrukcije tako da će se početi nazirati oblici novog krovišta. Bit će tu još radova, krečenja, uređenja podova, dosta opsežan projekt, ali smatram da ćemo sve radove završiti u dogovorenom roku.

 

USKORO KREĆE I PROJEKT DOGRADNJE ČEŠKE OSNOVNE ŠKOLE I ČEŠKOG DJEČJEG VRTIĆA U GRADU DARUVARU

 

Češka osnovna škola J. A. Komenskog i Češki dječji vrtić Ferde Mravenca uskoro će u projekt dogradnje i rekonstrukcije zahvaljujući suradnji i partnerskom odnosu same škole, Bjelovarsko-bilogorske županije i župana Damira Bajsa, saborskog zastupnika za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimira Bileka, Saveza Čeha, Grada Daruvara, Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te Vlade Republike Češke.

Naime, svi zajedno uključili su se u projekt dogradnje i rekonstrukcije Češke škole i vrtića u Daruvaru vrijedan 4.133.748,50 kuna, a sve s ciljem proširenja smještajnih kapaciteta za potrebe škole i vrtića. Danas je ravnateljica Češke Osnovne škole Marija Valek potpisala ugovor s izvođačem radova tvrtkom Projekt-Inženjering Požega i samim time radovi će uskoro započeti.

Bjelovarsko-bilogorska županija od samog početka uključila se u projekt koji je prije svega tražio rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i samim time je za otkup dijela zemljišta na kojem će se škola i vrtić dograditi osigurala 62 tisuće kuna. Također, Županija je pokrila i dio troškova vezan uz  izradu tehničke dokumentacije od 15 tisuća kuna.

Financijsku konstrukciju dogradnje škole i dječjeg vrtića u iznosu od 1,2 milijuna kuna pokrit će Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, a Vlada Republike Češke s 2,2 milijuna kuna, dok Bjelovarsko-bilogorska županija pokriva preostalih 700 tisuća kuna čime je napravljen i posljednji korak i zatvorena je financijska konstrukcija te se može krenuti u raspisivanje natječaja za izvođača radova.

Dogradnjom i rekonstrukcijom škole stvorit će se preduvjeti za bolji standard 229 učenika, a dječji vrtić koji pohađa 150 mališana napokon će dobiti adekvatan prostor za rad budući da sada djeca vrtić pohađaju u dijelom prilagođenom prostoru.

2018 foto bjelovar info daruvarradovi 5

 Ravnateljica Češke osnovne škole Jana A.Komenskog Marija Valek zahvalila se Vladi Republike Češke, Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH i naravno Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jer je to zapravo bio  najvažniji moment kada im je nedostajalo novaca, i da nije bilo potpore Bjelovarsko-bilogorske županije kao osnivača ne bi mogli zatvoriti financijsku konstrukciju.

– Zahvaljujem se svima ostalima koji su nam pomogli. Tu je jedan veliki dio novih prostora, uz adaptaciju za jednu učionicu u ovom postojećem dijelu. To znači da ćemo osigurati nove prostore za naše učenike, kako za školu tako i za dječji vrtić. U gornjem dijelu ćemo imati prostor za arhivu, za školu i za vrtić. Prostor nam treba jer svake godine imamo za jedan novi razredni odjel više učenika.

Zadovoljstvo nije krila ni ravnateljica Češkog dječjeg vrtića Ferde Mravenca Zdenka Kutil, koja je kazala da su jako sretni što je ovaj projekt priveden kraju i što će se moći uskladiti s državnim pedagoškim standardom za predškolski odgoj i obrazovanje.

– Mi ćemo tom dogradnjom dobiti jednu multifunkcionalnu dvoranu koja nam nedostaje za sada po standardima, dobit ćemo prostor za jaslice. Moram se pohvaliti da je broj djece u našem vrtiću neprestano u porastu i da smo prostorno jako ograničeni. Ja se zahvaljujem svima koji su pomogli da se taj projekt privede kraju.

Poslove dogradnje Češke škole u Daruvaru dobila je tvrtka Projekt-Inženjering Požega, pa je direktor tvrtke Krešimir Krizmanić rekao:

-Potpisom ovog ugovora učinili smo prvi korak ka izgradnji Češke škole u Daruvaru. Nadam se da ćemo u predstojećem periodu s predstavnicima projektanata i nadzora preuzeti potrebnu projektnu dokumentaciju i krenuti u posao kako bi sve završili prema zadanim rokovima te predali vama na korištenje.

 

Zamjenica gradonačelnika Daruvara Vanda Cegledi također je istaknula da je posebno veseli što se broj djece u gradu povećava, što je potrebna nadogradnja ustanova kako bi se poboljšao pedagoški rad.

 

Početak radova veseli i predsjednicu Saveza Čeha u RH Anu-Mariu Štruml- Tuček.

– Želim zahvaliti svima koji su na bilo kakav način doprinijeli da naša Češka škola i Češki dječji vrtić budu dograđeni. Veselim se i u ime svih roditelja i djece jer kao što smo imali prilike čuti, ima više djece i naravno da će im boravak u prostorima koji će biti dograđeni biti bolji, i imat će bolje uvjete.

 

Da je prilikom pisanja operativnih programa Vlade RH za češku manjinu, ovaj projekt stavljen kao jedan od prioriteta, rekao je saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek.

– Zahvaljujem se svima. Drago mi je što je ovo jedan zajednički projekt i hrvatske i češke Vlade, koji je samo jedan od dva ovakva projekta koja se financiraju u ovakvom obimu izvan Republike Češke, a sudjeluje proračun Republike Češke.  S potpisivanjem ovog ugovora možemo reći da je ovaj projekt dobio potpuno zeleno svjetlo i da kreće u svoju finalnu realizaciju.

Župan Damir Bajs je rekao da ovaj projekt jedinstven u Republici Hrvatskoj.

– Imamo puno partnera. Ovime dobivamo novi standard u školstvu i novi standard u vrtićima na području grada Daruvara. Time će se dobiti mogućnost dopunskog sadržaja u te dvije institucije, a ono zbog čega je taj projekt još posebno opravdan je povećan broj upisa djece u vrtić i povećan broj upisa u Češku osnovnu školu. Mislim da je to primjer i za druge ovakve projekte i ako ćemo i dalje tako raditi, svi zajedno u partnerskom odnosu, onda možemo očekivati i daljnje ovakve aktivnosti.

Čestitke na ovom velikom projektu uputio je veleposlanik Republike Češke u Republici Hrvatskoj Vladimír Zavázal.

– Ono što je bitno, Veleposlanstvo organizira i sve važno, od bilateralnih susreta, a ono što nam je izuzetno drago je da su realizirani i ovakvi konkretni projekti koji poboljšavaju odnos između Republike Češke i Republike Hrvatske.

 

ULAGANJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE U ŠKOLSTVO GRADA DARUVARA VRIJEDNA  37 MILIJUNA KUNA

 

Kada se zbroje planirana ulaganja u školstvo Bjelovarsko-bilogorske županije na područje grada Daruvara dolazimo do ukupnog ulaganja od 37 milijuna kuna. Naime, Bjelovarsko-bilogorska županija druga je je županija u Hrvatskoj po broju prijava na posljednji natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Među trideset i devet prijavljenih projekata vrijednih 130 milijuna kuna je i 7 školskih ustanova s područja grada Daruvara.

Tako su do sada već odobrena financiranja obnove pet škola i to Osnovne škole Vladimira Nazora u Gajevoj projekt vrijedan 14 milijuna kuna, Područne škole Vladimira Nazora u Frankopanskoj projekt vrijedan 7 milijuna kuna,  Područne škole Vladimira Nazora u Doljanima projekt vrijedan 1,7 milijuna kuna i Tehničke škole Daruvar projekt vrijedan 1,8 milijuna kuna – ukupno gotovo 24 milijuna kuna.

Odobrenje za projekte Tehničke škole Daruvar – strojarski praktikum, energetske obnove Češke Osnovne škole kao i njihove Područne škole u Gornjim Sređanima još se čeka, a riječ je o projektima ukupne vrijednosti od 6 milijuna kuna.

 

 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_1
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_3
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_4
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_5
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_6
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_8
 • 2018_foto_bjelovar_info_daruvarradovi_9

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.