Crosst.hr

U Čazmi je održan 3. Eko sajam

2016 09 ekosajam 2

Sudjelovalo 40 ekoloških proizvođača

U Čazmi je protekli vikend održan 3. Eko sajam – „Eko kulturom do zdravlja“ na kojem je sudjelovalo 40 ekoloških proizvođača iz različitih krajeva Republike Hrvatske. Organizator sajma bila je udruga Eko kultura, a pokrovitelj sajma Grad Čazma.

Ovogodišnji sajam pokazao je bogatstvo u izboru svježeg voća i povrća te različitih mliječnih i drugih prerađevina kao i slatkih tradicionalnih delicija. Sajam je privukao veliki broj posjetitelja koji su uživali u šarolikoj ponudi.

Važno je istaknuti da su na sajmu izlagali proizvođači koji posjeduju certifikat. Stoga je ovaj sajam pokazao ono najbolje od aronije, voća, povrća, lavande, raznih ulja, prirodnih krema, kvalitetnog vina do industrijske konoplje.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.