20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

U Bjelovaru otvorena nova trgovina slastica Čarolija

2016 07 slasticarna 21

ČAROLIJA- trgovina slastica nalazi se u poznatoj bjelovarskoj ulici Augusta Šenoe 23, blizina Gradske tržnice

Trgovina slastica Čarolija specijalizirana je za izradu ručnih kolačića, paprenjaka, medenjaka, te svjetski poznatih macarons-a. Slastice se rade prema posebno odabranim receptima s visokokvalitetnim sastojcima, održavaju dašak tradicije, ali i modernog doba u kojem živimo.

Vlasnica Čarolije Alenka Lončarević sa zadovoljstvom ističe da su njezini kolači uvijek svježi, kvalitetni i da će sigurno svaki kupac biti zadovoljan. Inzistira na vrhunskim sastojcima i tog dijela recepta planira se svakako držati.
-Imamo raznovrsnu ponudu od modernih do tradicionalnih kolačića sa stalnim uvođenjem novih slastica i delikatesnih torti po želji kupca.

Zaista je tako, u velikoj ponudi nove trgovine slastica nalazi se preko dvadeset vrsta raznih kolačića. Uz paprenjake, medenjake, tu su i bakine košarice te kolačići s pekmezom, tulumbe i baklave kao dio Alenkinog obiteljskog naslijeđa, a raznovrsne delikatesne torte izrađene vrijednim rukama mlade vlasnice Alenke Lončarevć obogaćuju ponudu u Čaroliji. Bilo da ste ljubitelj voća, čokolade ili orašastih plodova, u ponudi ćete naći nešto za sebe.
-Kremaste kolače zasad ne radimo, i tako će biti sada u početku dok ne vidimo kakav interes pokazuju naše mušterije, dok nas malo ne upoznaju i uvjere se u kvalitetu našeg rada. S vremenom planiramo proširiti svakodnevnu ponudu, ali radit ćemo kolače po narudžbi za veća slavlja.

Dotad kupci mogu uživati u tradicionalnim kolačima koje je inače teško naći u ponudi. Svakodnevne degustacije koje će biti omogućene pomoći će u odabiru najslađe poslastice kojom se želite počastiti. Ova trideset-osmogodišnja vlasnica nove trgovine slastica garantira vrhunski okus i uživanje u slasticama jer osim tradicionalnih recepata dodaje i onaj nezamjenjiv sastojak u svaki svoj kolač – ljubav.

-Nisam slastičar po struci, ali volim peći kolače. Prijatelji su me tako nagovorili da svoj hobi pretvorim u posao. S obzirom na to da sam bila nezaposlena odlučila sam pokušati.
Držeći se poslovice „Odaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš nijedan dan u svome životu“, Alenka je odlučila zasladiti svoj život i život svojih sugrađana. Ako vas je privukao ovaj čarobni spoj filozofije i gastronomije, svratite u Čaroliju na adresu Ulica Augusta Šenoe 23 u Bjelovaru.

Slične objave