Crosst.hr

U Bjelovaru održana posebna modna revija – Ljepota majčinstva

2016 10 bjelovardogadanja 120

Revija je održana povodom Nacionalnog tjedna dojenja koji se obilježava od 1. do 10. listopada

Povodom Nacionalnog tjedna dojenja koji se obilježava od 1. do 10. listopada u prepunom Domu kulture u Bjelovaru održana je jedinstvena modna revija pod nazivom „Ljepota majčinstva“. Riječ je o prvoj j takvoj reviji u Hrvatskoj na kojoj su se predstavile majke sa svojim djecom, točnije majke koje doje djecu. To je bio i cilj ove revije da promovira dojenje i ljepotu majčinstva na ovaj moderan i pristupačan način. Kolika je ljepota majčinstva pokazalo je 20 majki dojilja sa svojim manekenkama i manekenima od nekoliko mjeseci do predškolske dobi.

O važnosti dojenja i reviji koja nosi poseban naziv, a to je ljepota majčinstva, govorila je i njezina idejna začetnica, poznata i priznata pedijatrica, ujedno i Koordinatorica županijskog odbora „Županija prijatelj dojenja“, Marija Čatipović. Ona je pozdravila veliku publiku u Domu kulture, istaknuvši da je ovo prva revija, ali sigurno ne i zadnja.
-Ovo je najljepša revija majki i njihovo djece. Nemam riječi kojima bi opisala svoje zadovoljstvo i svoju sreću. Beskrajno vam hvala svima koji ste došli podržati ovu reviju koja ima samo jedan cilj, a to je potpora majkama u dojenju.

Podršku reviji dala je i Bjelovarsko-bilogorska županija kao suorganizator, Grad Bjelovar kao pokrovitelj, a glavni i odgovorni za organizaciju ove jedinstvene revije su bjelovarska Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo i Radio Terezija.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.