06. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

U Bjelovaru održana posebna modna revija – Ljepota majčinstva

Revija je održana povodom Nacionalnog tjedna dojenja koji se obilježava od 1. do 10. listopada

Povodom Nacionalnog tjedna dojenja koji se obilježava od 1. do 10. listopada u prepunom Domu kulture u Bjelovaru održana je jedinstvena modna revija pod nazivom „Ljepota majčinstva“. Riječ je o prvoj j takvoj reviji u Hrvatskoj na kojoj su se predstavile majke sa svojim djecom, točnije majke koje doje djecu. To je bio i cilj ove revije da promovira dojenje i ljepotu majčinstva na ovaj moderan i pristupačan način. Kolika je ljepota majčinstva pokazalo je 20 majki dojilja sa svojim manekenkama i manekenima od nekoliko mjeseci do predškolske dobi.

O važnosti dojenja i reviji koja nosi poseban naziv, a to je ljepota majčinstva, govorila je i njezina idejna začetnica, poznata i priznata pedijatrica, ujedno i Koordinatorica županijskog odbora „Županija prijatelj dojenja“, Marija Čatipović. Ona je pozdravila veliku publiku u Domu kulture, istaknuvši da je ovo prva revija, ali sigurno ne i zadnja.
-Ovo je najljepša revija majki i njihovo djece. Nemam riječi kojima bi opisala svoje zadovoljstvo i svoju sreću. Beskrajno vam hvala svima koji ste došli podržati ovu reviju koja ima samo jedan cilj, a to je potpora majkama u dojenju.

Podršku reviji dala je i Bjelovarsko-bilogorska županija kao suorganizator, Grad Bjelovar kao pokrovitelj, a glavni i odgovorni za organizaciju ove jedinstvene revije su bjelovarska Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo i Radio Terezija.

Povezani članci

newsend_hgk