Crosst.hr

U Bjelovarskoj knjižnici održan čitateljski maraton

2016 10 centar 29

Studijski odjel Narodne knjižnice Petar Preradović i ove je večeri bio premalen za brojnu publiku koja je željele uživati u pričama naših književnika

U petak, 21. listopada 2016., u Studijskom odjelu Narodne knjižnice Petar Preradović, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige od 15. listopada do 15. studenog održan je čitateljski maraton. Riječ je o književnoj večeri pod nazivom Čitaj, samo mi čitaj, koja je okupila 11 bjelovarskih književnika.

Ovaj zanimljivi čitateljski maraton privukao je veliku publiku koja je uživala u kratkim pričama naših poznatih književnika.

Svoje priče čitali su Zdenka Brebrić, Nada Crnogorac, Radovan Dožudić, Igor Kokoruš, Snježana Kovačić, Katica Kovrlija, Dražen Pavlić, Tina Radovanović, Katica Sabolović Vusić, Silvija Sitta i Slavica Trgovac Martan.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.