Crosst.hr

Tradicionalni Božićni koncert HORKUD Goluba u Katedrali Sv. Terezije Avilske

2016 12 horkudgolubbozic 4

Posebna gošća koncerta bila je Kristina Anđelka Đopar

HORKUD Golub Bjelovar već tradicionalno na blagdan Sv. Stjepana, u Katedrali Sv. Terezije Avilske, nakon svete mise, vjernike i goste počastili s posebnim Božićnim koncertom.

Tako je i ove godine nastupio mješoviti pjevački zbor, a posebna gošća bila je sopranistica Kristina Anđelka Đopar koja je izvela nekoliko solo pjesama.

Uz akustične prednosti prostora katedrale, ove su izvedbe dobile novu dimenziju. Katedrala je bila puna, a koncertu je prisustvovao i mons. Vjekoslav Huzjak, biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije.

Slušanje duhovnih pjesama u izvedbi dobro uvježbanih članova zbora HORKUD Goluba te njegovih solo pjevača i operne dive Kristine Anđelke Đopar u prigodno praznično okićenoj katedrali bilo je neprocjenjivo iskustvo glazbe i duhovnosti za svakoga tko je imao priliku poslušati Božićni koncert.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.