Crosst.hr

Taxi Cammeo od danas i u Bjelovaru

2016 11 cammeobjelovar 35

Cammeo će u Bjelovaru biti dostupan svakodnevno od 0 – 24 sata

U Bjelovaru je danas održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen početak rada Cammea u Bjelovaru. Sve o dolasku prijevozničke kompanije Cammeo grupe u Bjelovar te o svim važnim informacijama važnim za građane Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije govorili su Danijel Koletić, direktor i vlasnik tvrtke Apriori komunikacije i Denis Vresk, regionalni voditelj Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku.

Tako je Koletić u Bjelovaru službeno najavio dolazak Cammeo grupe i njezin početak rada, naglasivši da je ovo povijesni dan za grad Bjelovar u smislu prijevoza putnika i građana.

Početak rada Taxi Cammea u Bjelovaru, najavio je i Denis Vresk, regionalni voditelj Taxi Cammeo grupe za sjevernu Hrvatsku.
– Cammeo će u Bjelovaru biti dostupan svakodnevno od 0 – 24 sata i svojim ćemo korisnicima omogućiti uslugu najviše kvalitete, i koja je potpuno prilagođena suvremenim standardima poslovanja. Ulicama Bjelovara, u početku će voziti tri nova i moderno opremljena vozila prilagođena potrebama modernog čovjeka. Pokretanjem poslovanja u Bjelovaru omogućili smo zaposlenje za deset novih djelatnika koje smo educirali na Cammeo akademiji i osposobili za obavljanje ovog odgovornog posla. Imajući u vidu trendove kontinuiranog rasta i potražnju u drugim gradovima u kojima poslujemo za očekivati je da ćemo vrlo brzo imati potrebu za povećanje broja vozila i zapošljavanje novih djelatnika. Povodom početka rada, Cammeo će svima koji žele isprobati našu uslugu omogućiti besplatnu vožnju do 5 kilometara unutar grada koja će trajati do 17. studenog. Nakon 17. studenog, pa sve do kraja mjeseca za 5 kilometara unutra grada, cijena će biti 15 kuna, a nakon tog perioda, cijena vožnje za istu kilometražu će iznositi vrlo prihvatljivih 20 kuna. Cammeovu uslugu u Bjelovaru moguće je naručiti telefonskim pozivom na broj 043/313-313, odnosno besplatno, putem obrasca na internetskoj stranici cammeo.hr, ili putem mobilne aplikacije na pametnim uređajima koji rade na Android i iOS platformama, rekao je Denis Vresk i zahvalio bjelovarskom gradonačelniku Antunu Korušecu, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i svim poslovnim partnerima koji su omogućili da u vrlo kratkom roku pokrenu Taxi Cammeo u Bjelovaru.

Vresk je također dodao da Cammeo posluje u 8 gradova u Republici Hrvatskoj.
– Od danas je Bjelovar deveti grad, a do kraja mjeseca otvorit ćemo Cammeo u Splitu. Sa Bjelovarom i Splitom, Cammeo će imati 850 zaposlenih djelatnika. Do kraja godine, Uprava Cammea namjerava pokrenuti poslovanje u još pet hrvatskih gradova i dodatno povećati broj zaposlenih te tako opravdati svoju poziciju neprikosnovenog lidera na prijevozničkom tržištu.

Nešto više o radu Taxi Cammea, koji je cilj i vizija ove velike prijevozničke kompanije rekao je Danijel Koletić.
– Taxi je nekada bio luksuz i mi želimo da taxi bude dostupan svima. Da ljudi koji žive u prigradskim naseljima mogu koristiti taxi, podijeliti vožnju, koja bi svakoga došla po 4- 5 kuna, što je za svakoga apsolutno prihvatljivo. Istraživanja u gradovima u kojima Cammeo već radi, pokazuju da se broj putnika povećava, ali i broj zaposlenih djelatnika te broj Cammeo vozila. Cammeo grupa uložila je 3,5 milijuna kuna u razvoj softverskog programa, uključujući i Bjelovar, započinje njegova četvrta generacija. To možda neće pomoći našim starijim građanima, ali zato imamo cold centar servis, ali je važno za mlade ljude koji koriste mobilnu i Internet tehnologiju da mogu jednostavnije naručiti svoje vozilo, pratiti svoje dijete od točke A do točke B, garantiramo određenu sigurnost. Naša vozila imaju veliki crveni panic button i da se slučajno nešto desi na nekoj relaciji, mi smo izravno spojeni sa policijskom postajom, i sa ambulantom, tako da na licu mjesta preko našeg cold centra to osiguravamo. Vjerujem da će građani Bjelovara i okolice prepoznati ovu uslugu, ne samo zbog cijene, i ako je to prvenstveno važno u današnjoj situaciji, već da ćemo pomoći brojnim građanima da sigurno dođu na svoje odredište, rekao je Koletić i također zahvalio Gradu Bjelovaru na podršci i suradnji.

Što se tiče konkurencije, Koletić je rekao da su u Bjelovaru dočekani pozitivno, što je zaista pohvalno za razliku od drugih gradova.

Također je dodao da očekuju proširenje poslovnog modela i da će sigurno za godinu dana imati dobre statističke pokazatelje, a to je da će broj zaposlenih rasti, ali i broj Taxi vozila Cammeo grupe.

Autor: Branka Sobodić

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.