Crosst.hr

Sugrađanima čestitali nadolazeće blagdane darujući im prigodne poklončiće

24 V

Druženje sa svojim sugrađanima ponovit će i u srijedu 21.prosinca, 2016.

U subotu 17.12.2016. volonterke Društva Naša djeca Bjelovar, zajedno s članovima Dječjeg gradskog vijeća i dječjeg foruma Bijeli vitezovi, u sklopu manifestacije Božić u Bjelovaru, svojim sugrađanima zaželjele su sretne i vesele nadolazeće blagdane poklanjajući im prigodne poklone, koje su izradile vrijedne ručice naših volonterki, vijećnika i forumaša.
http://www.bjelovar.info/images/uploads/3-V.jpgOvoj lijepoj gesti pridružili su se i učenici 3.b razreda I. OŠ Bjelovar, 3.a razreda III. OŠ Bjelovar, 2. razreda OŠ Ivanska te roditelji i djeca mješovite skupine Dječjeg vrtića Ciciban zajedno s odgajateljicama Ivanom Ribarić, Andrejom Orešković i Lucijom Đipalo, donirajući razne ukrase i čestitke, koje su izradili na svojim božićnim radionicama. Ovu gestu ponovit će i u srijedu 21.prosinca. Kad se male ruke slože sve se može !!!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.