Crosst.hr

Snimljena emisija Lijepom našom u Velikom Trojstvu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

2017 1 lijepa naša2017 velikotrojstvo 170

U srijedu 11. siječnja, 2017. godine, Veliko Trojstvo je drugi put bio domaćin javnog snimanja glazbeno-scenskog spektakla HRT-a “Lijepom našom”

U srijedu 11. siječnja, 2017. godine, općina Veliko Trojstvo je drugi put bila domaćin javnog snimanja glazbeno-scenskog spektakla HRT-a “Lijepom našom”. Nakon prvog snimanja sada već davne 2010. godine, emisija Lijepom našom jedna od najgledanijih i ovaj put je okupila veliki broj gledatelja, ali i veliku svitu lokalnih i državnih političara.

Sve u svemu, prekrasna Školska sportska dvorana u Velikom Trojstvu bila je do zadnjeg mjesta popunjena, a razlog tome je najveselija emisija i najzanimljiviji voditelj Branko Uvodić.

Sve posjetitelje i buduće gledatelje ove emisije pozdravio je načelnik općine Veliko Trojstvo Ivan Kovačić i Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

Oni koji su gledali uživo snimanje emisije, ali i svi oni koji će gledati emisiju Lijepom našom iz Velikog Trojstva uživat će u Kulturno umjetničkim društvima Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, poznatim pjevačima i najboljim klapama, te starim zanatima, tradicijom, gastronomijom i poviješću Bilogorskog kraja, uz raskoš narodnih nošnji.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.