Crosst.hr

Slovenska tvrtka Riko radit će na rekonstrukciji pročistača u Velikom Korenovu

2022 07 30 154306

U četvrtak 28. srpnja, u Bjelovaru je održana treća po redu konferencija za medije na temu trenutnog stanja radova projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Bjelovar”.

Podsjećamo kako je projekt sufinancirala EU iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost iznosi 257.472.888.75 kuna, dok je dio sufinanciran od Europske unije vrijedan 147.681.299,53 kuna. Nacionalna komponenta resornog ministarstva i Hrvatskih voda iznosi 46 milijuna i 600 tisuća kuna te financiranje Vodnih usluga s iznosom od 11 milijuna i 659 tisuća kuna.

Između ostalih, konferenciji su nazočili zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalnu djelatnost i poljoprivredu ispred Bjelovarsko – bilogorske županije Dragan Lučić, zamjenik gradonačelnika Bjelovara Igor Brajdić, načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan, predsjednik uprave Vodnih usluga d.o.o. Bjelovar Ivan Ivančić te direktor tvrtke Riko d.o.o. iz Slovenije Janez Škrabec.

Naime, putem navedenog projekta predviđena je izgradnja ukupno 15 326 metara novih kanala odvodnje otpadnih voda. Svi planirani kanali spajaju se na postojeći sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Bjelovara. Zbog nepovoljne konfiguracije terena na planiranim kanalima predviđeno je deset crpnih stanica i 464 metara tlačnih cjevovoda. Ukupna duljina postojećih kanala za koje je snimanjem dokazano da ih je potrebno rekonstruirati, a bit će rekonstruirani do 2023. godine, iznosi 2 595 metara. Projektom će se provesti i nadogradnja te rekonstrukcija UPOV-a za aglomeraciju Bjelovar kapaciteta 47 000 ES uz izgradnju pratećih građevina i nadzorno upravljačkih sustava.

Predviđeno je da će priključenost stanovništva na sustav vodoopskrbe na širem promatranom području, točnije Bjelovara, Gudovca i Rovišća iz postojećih 62 posto zbog projektne investicije i priključivanja na postojeću mrežu, do 2023. godine porasti na 72 posto.

2022 07 29 veliko korenovo 10
Ivan Ivančić, predsjednik Uprave Vodnih usluga d.o.o. Bjelovar

 ̶  Aglomeracija je za grad Bjelovar povijesni projekt, kako po veličini ulaganja, tako i po ostvarenim rezultatima. Glavni ciljevi projekta su rekonstruiranje i nadogradnja postojećeg uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, kapaciteta 47 000 ES na III. stupanj pročišćavanja s dispozicijom mulja, priključenje 2 300 stanovnika na nove cjevovode odvodnje, poboljšanje protoka i hidrauličkih kapaciteta sustava odvodnje otpadnih voda rekonstrukcijom postojećih cjevovoda, priključenje 778 stanovnika na nove vodoopskrbne cjevovode na području općine Rovišće, smanjenje gubitaka iz vodoopskrbnog sustava na vodoopskrbnom području za tri posto, odnosno s postojećih 38 na 35 posto i to rekonstrukcijom postojećih vodoopskrbnih cjevovoda. Projektom su definirane komponente, dakle mreža, rekonstrukcija, dogradnja vodovoda i kanalizacije, uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, oprema u šest različitih grupa čija je isporuka odrađena još prošle godine i naravno nadzor, upravljanje projektom, informiranje i vidljivost. Mi smo jedan od rijetkih javnih isporučitelja koji vlastitim sredstvima prati aglomeraciju i zbog toga kažem da je ona jako dobro dimenzionirana, naveo je Ivan Ivančić, predsjednik Uprave Vodnih usluga d.o.o.

S posljednjim danom lipnja, izgrađeno je svih 15,8 kilometara od isto toliko predviđenih novih gravitacijskih i tlačnih cjevovoda, zatim 362 revizijska okna i 812 novih kućnih priključaka čime je omogućeno priključenje na mrežu novih 2 550 stanovnika u naseljima Gudovac, Ždralovi, Prokljuvani i Letičani/Puričani.

Asfaltirano je 11,5 kilometara trase cjevovoda, izgrađeno deset crpnih stanica te se dovršavaju završavaju elektro – strojarski radovi na opremanju izgrađenih crpnih stanica. Rekonstruirano je svih 2,6 kilometara od toliko predviđenih gravitacijskih cjevovoda, 72 revizijska okna i 204 kućna priključka na području grada Bjelovara. Također, rekonstruirano je i 6,2 od 6,2 kilometara vodoopskrbne mreže grada Bjelovara te 272 kućna priključka. Izgrađeno je 14,3 od 14,3 kilometara nove vodoopskrbne mreže i 251 kućni priključak na području općine Rovišće. Od ukupno ugovorenih 38,9 kilometara rekonstrukcije i dogradnje cjevovoda odvodnje i vodoopskrbe na projektu aglomeracije Bjelovar izvedeno je sto posto linijskih objekata.

 ̶  Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda u Velikom Korenovu, putem projekta aglomeracije doživjet će potpunu rekonstrukciju. S današnjim danom, u posao je uveden i izvođač radova, tvrtka Riko d.o.o. iz Slovenije koja će sukladno potpisanom ugovoru projektirati projekt, izvršiti nadogradnju te samu rekonstrukciju pročistača, a obavljen će biti i probni rad uređaja. Ovaj ugovor je vrijedan 122.331.634,41 kuna, dok je rok za izvedbu 34 mjeseca. Planirani datum puštanja u rad pročistača, koji će prije toga godinu dana biti u probnom radu je 28. svibnja 2025. godine, dodao je Ivančić.

Na uspješno realiziranom projektu aglomeracije čestitao je i gospodin Škrabec čija će tvrtka biti glavna za posao projektiranja, nadogradnje i rekonstrukcije UP-ova Bjelovar.

2022 07 29 veliko korenovo 52
Janez Škrabec, direktor tvrtke Riko d.o.o. iz Slovenije 

 ̶  Sretan sam što svi vidimo kako je dobro biti dio Europske unije, jer tako možemo uspješno realizirati mnoge značajne projekte. Zahvaljujući svemu što smo čuli u današnjem izlaganju, jasno je da će voda i život građana Bjelovara nakon svih provedenih radova, obnova, gradnje, dogradnje i rekonstrukcija biti kvalitetniji, poručio je Janez Škrabec, dodavši kako tvrtka Riko d.o.o. na području Hrvatske provodi nekoliko projekata vezanih za rekonstrukciju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Okupljenima se prigodnim govorom obratio zamjenik gradonačelnika Bjelovara.

2022 07 29 veliko korenovo 57
Igor Brajdić, zamjenik bjelovarskog gradonačelnika

 ̶  Europski novac redovito dolazi u Bjelovar, što potvrđuje kvalitetne ideje, znanje, potrebu i sposobnost za realizaciju zadanih poslova. Aglomeracija je svakako povijesni projekt našeg grada. Što se tiče samog pročistača, Bjelovar će se zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji uspješno baviti pročišćavanjem otpadnih voda. Grad Bjelovar jedan je od najuspješnijih hrvatskih gradova u provedbi projekta aglomeracije. Vidjeli smo što se po tom pitanju znalo događati, no mi smo sve stavke odradili sukladno zakonu. Bilo je perioda kada je bilo teško i zahtjevno za sve nas, posebice građane kojima nimalo nije bilo lako, rekao je Igor Brajdić.

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda ovom je prilikom istaknuo da je pristup provedbi aglomeracije u Bjelovaru za svaku pohvalu.

2022 07 29 veliko korenovo 63
Davor Vukmirić, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda

 ̶  Bez odgovornog zalaganja i rada cijelog tima koji je radio na pripremi i provedbi, ovako kvalitetna realizacija ne bi bila moguća. Dobra situacija koju vidimo na razini grada također se preslikava i na razinu Bjelovarsko – bilogorske županije s kojom imamo odličnu suradnju i komunikaciju, ističe Davor Vukmirić uz čestitke građanima Bjelovara koji su tijekom aglomeracije pokazali veliko razumijevanje i strpljenje, što uz intenzivne radove na velikom broju gradskih lokacija nije nimalo jednostavno.

2022 07 30 154502
Slovenska tvrtka Riko radit će na rekonstrukciji pročistača u Velikom Korenovu

Nakon završetka konferencije, sudionici su se uputili u obilazak lokacije u Velikom Korenovu gdje će biti odrađena rekonstrukcija uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

2022 07 30 154411
Igor Brajdić, zamjenik bjelovarskog gradonačelnika

 ̶  Pohvaljujem suradnju i sinergiju koju smo uspostavili s Hrvatskim vodama. Ovom prilikom želim čestitati svim radnicima i djelatnicima koji su na bilo koji način dio projekta aglomeracije, kratko je poručio Igor Brajdić, zamjenik bjelovarskog gradonačelnika.

Od slovenskih predstavnika teren u Velikom Korenovu obišao je i Matjaž Belca, voditelj komercijalnog dijela za sektor ekologije u tvrtki Riko d.o.o.

tvrtka riko
Matjaž Belca, voditelj komercijalnog dijela za sektor ekologije u tvrtki Riko d.o.o.

 ̶  Mi smo kroz dugogodišnji rad stekli jako puno iskustva s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda, kako za rekonstrukcije, tako i za izgradnju. Uređaj u Bjelovaru za našu će firmu biti drugi najveći u Hrvatskoj. Imat će 3. stupanj pročišćavanja, što će osigurati puno kvalitetnije pročišćavanje otpadnih voda, a na raspolaganju će biti i mogućnost korištenja mulja za primjerice područje agrokulture, pojasnio je Belca.

Postojeći uređaj rađen je osamdesetih godina prošlog stoljeća i bez prestanka je u funkciji 40 godina. Bez obzira na dugogodišnji staž, uređaj i danas radi besprijekorno.

̶  Direktivom EU propisan je dodatni stupanj pročišćavanja, a odnosi se na dušik i fosfor. S obzirom na dugotrajnost postojećeg uređaja, ovo je dobar trenutak za njegovu zamjenu, točnije dogradnju i rekonstrukciju. Bjelovar će po završetku imati suvremeni uređaj, napravljen sukladno propisanim direktivama. Hoće li u međuvremenu biti doneseni neki novi propisi, to ćemo tek vidjeti, kazao je Ivan Ivančić, predsjednik Uprave Vodnih usluga d.o.o.

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda bjelovarski projekt aglomeracije svrstava u top tri takva projekta na prostoru cijele države.

2022 07 30 154353
Davor Vukmirić, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda

 ̶  Bjelovar je možda čak i prvi grad koji je do sadašnje faze projekta došao na ovakav način. Kroz desetak dana zatvara se priča oko postavljanja mreže, što u bližoj okolici nikome nije uspjelo. Pritom nemamo nikakvih kritičnih situacija ili “sjene” koja bi uspješnost dovela u pitanje. U Bjelovaru je sve napravljeno na vrlo visokoj razini pripreme i provedbe, a tako će, siguran sam biti i s uređajem za pročišćavanje otpadnih voda, na samom je kraju istaknuo Davor Vukmirić.

 • 2022_07_29_veliko_korenovo_5
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_10
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_57
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_63
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_12
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_15
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_17
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_22
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_23
 • 2022_07_29_veliko_korenovo_52
 • 2022-07-30_154502
 • 2022-07-30_154353
 • 2022-07-30_154411
 • tvrtka riko

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.