08. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

SDP Bjelovar navodno odlučio podržati Davorina Posavca za gradonačelnika Grada Bjelovara

Ova imena će navodno biti kandidati za Grad i Županiju

Prošlo je više od mjesec dana otkada je SDP predstavio jednog i jedinog kandidata za predstojeće lokalne izbore, i to Tomislava Bedekovića za načelnika Općine Veliko Trojstvo. Od tada do danas održano je niz konferencija s različitim temama, ali ni spomena na kandidate već poruka da se razgovara i pregovara.

Nakon dugih pregovara izgleda da je SDP odlučio sa svojim kandidatom krenuti u kampanju za gradonačelnika Grada Bjelovara. Hoće li imati podršku od HNS-a na gradskoj razini, teško je predvidjeti. Tu će HNS odučiti što je za njih bolje, podržati SDP i Davorina Posavca ili Antuna Korušeca i njegovu kandidaturu.

Kako saznajemo, Gradski odbor SDP-a Bjelovar održao je sastanak i odlučio podržati Davorina Posavca kao nezavisnog kandidata za gradonačelnika Grada Bjelovara. Navodno će iz redova SDP-a za jednog od zamjenika gradonačelnika biti sadašnji predsjednik SDP-a Bjelovar, Vedran Smešnjak, a tko će biti drugi kandidat za gradonačelnika, ostaje nam da vidimo. Hoće li to biti Jasna Višnjević iz HNS-a ili netko drugi?

Navodno da je u igri za zamjenika gradonačelnika bila i Bojana Hribljan, za koju se može reći da je vrlo zgodna i simpatična žena, što je samo “moje“ mišljenje, ali ne i njezinih kolega.

Za sve one koji ne znaju tko je Davorin Posavac, riječ je o sadašnjem direktoru Bjelovarskog sajma d.o.o.

A kako stvari stoje na nivou županije, tu će navodno SDP podržati Damira Bajsa za župana, Nevena Alića za zamjenika župana iz redova HNS-a, i po tome sudeći drugi zamjenik/ca za župana trebao bi biti iz redova SDP-a.

Povezani članci

newsend_hgk