Crosst.hr

S Bjelovarskim leptirićima družili se članovi Akcije Bjelovarsko-bilogorska

2016 12 bjelovarskileptirici 1

Bjelovarski leptirići – Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju

U srijedu 14. prosinca udrugu Bjelovarski leptirići posjetili su članovi ABB – Akcije Bjelovarsko-bilogorske. Sudjelovali su na radionici radno okupacijskih aktivnosti koje se redovito provode u ovoj udruzi i družili se sa djecom.

Tom prigodom donirali su sredstva za rad udruge u iznosu 2.500,00 kuna, i Bjelovarski leptirići iskreno zahvaljuju.

Uz druženje sa djecom, predstavnici Bjelovarski leptirića ukazali su svojim gostima na probleme s kojima se susreću djeca s teškoćama i njihove obitelji, te na potrebu što hitnijeg rješavanja istih.

Osim druženja s članovima ABB-a, Bjelovarske leptiriće posjetit će i članovi Moto kluba Bjelovar i tamburaški ansambl „Božićni san“.

Druženje je najavljeno za idući tjedan i tada će Bjelovarski leptirići okititi i svoj prvi zajednički bor sa ukrasima koje su izradila djeca s teškoćama, članovi udruge.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.