Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

PROSLAVA MARTINJA i mnoga druga iznenađenja čekaju vas u studenom u Daruvaru

daruvarske toplice

09.11. SREDIŠNJA PROSLAVA MARTINJA NA GLAVNOM TRGU I U RESTORANU TERASA

Jedan od vinogradarskih svetaca kroz godinu, sv. Martin, zapovjedni je blagdan vinara i vinogradara daruvarskog kraja. Blagdan svetog Martina ili u puku popularno zvano Martinje, pradavni je pučki običaj krštenja mladog vina. U subotu, 09. studenoga, na Trgu kralja Tomislava bit će upriličena središnja ceremonija krštenja mladog vina za sve Daruvarčane i goste grada u 11:00 sati koju predvodi vinski biskup Denis Brkić uz članove Amaterskog kazališta Daruvar i glazbenog sastava „Prijatelji“. Pozivamo vas na martinjsko druženje uz prodajno-degustacijski sajam vina, sira, džemova, mednih i ostalih domaćih proizvoda i suvenira od 10:00 do 14:00 sati. Sajam je otvoren za sve goste i posjetitelje uz gastro ponudu. Za sve koji se ne stignu pridružiti veselom društvu na Trgu kralja Tomislava tijekom dana, Restoran Terasa Daruvarskih toplica, 09. studenoga organizira Martinjsku večer, zabavu uz prigodan meni, daruvarsko vino i ceremonijal krštenja mladog vina. Više na: www.visitdaruvar.hr, https://www.daruvarske-toplice.hr/hrvatski/naslovnica_1/ i https://www.facebook.com/DarToplice/?epa=SEARCH_BOX .

 

DOGAĐANJA U PUČKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI DARUVAR

 • MJESEC HRVATSKE KNJIGE od 15.10. do 15.11.2019.
 • 11.- 09.11. besplatan tjedan – oprost zakasnine, besplatno članstvo koje vrijedi do kraja 2019. godine, organizirana prodaja otpisanih knjiga po promotivnoj cijeni od 5 kuna
 • 11. u 18:00 sati sastanak Čitateljskog kluba Enigma koji se sastaje jedanput mjesečno i raspravlja o pročitanoj knjizi. Novi članovi su dobrodošli.
 • 11. u 18:00 sati radionica Ukolébavky (uspavanke) za mame i bebe u Središnjoj knjižnici za češku manjinu; Voditeljica radionice Nadja Sviderkova, učiteljica iz Češke Republike
 • 11. u 18:00 sati predavanje Lidová hudba v českých zemich (Tradicijska glazbala u Češkoj). Predavanje će održat učiteljica iz Češke Republike Bohdanka Pěva Šolcová na češkom jeziku u Središnjoj knjižnici za češku manjinu.

Više na: https://knjiznica-daruvar.hr/default_vijest_wide.asp?sid=6565 .

 

DOGAĐANJA U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU DARUVAR

 • i 6. studeni u 19:00 sati à kino projekcije dokumentarno – igranog filma „Dnevnik Diane Budisavljević“ u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista grada Daruvara uz gostovanje redateljice. Više na: https://www.pou-daruvar.hr/ .

 

08.11. PREDAVANJE O GLOBALNOM „JANE´S WALK“ POKRETU

Predavanje zamjenice župana BBŽ Tanje Novotni Golubić, inicijatorice i organizatorice o globalnom  “Jane’s Walk” pokretu, održat će se u Velikoj vijećnici Gradske uprave Grada Daruvara u 18:00 sati, s ciljem organiziranja “Jane’s Walk 2020 – Daruvar iz hodajuće perspektive Daruvarčana”. Festival besplatnih šetnji za građane koje vode sami građani potiče ljude da dijele priče o svojim četvrtima, otkrivaju zanimljive aspekte svog grada i koriste hodanje kao način da se povežu sa svojim sugrađanima. Predavanje se organizira s ciljem upoznavanja građana s projektom, osnovnim principima pokreta te s ciljem motivacije građana volontera – budućih vođa šetnji, koji će biti spremni razmijeniti svoje znanje, podijeliti priče i svoja dragocjena iskustva proživljena u našem Gradu.

Više na: https://daruvar.hr/ .

 

09.11. SMOTRA GLAZBENIH SASTAVA ČEŠKIH BESEDA U GORNJEM DARUVARU

U organizaciji Saveza Čeha u RH i Češke besede Gornji Daruvar u Mjesnom domu Gornji Daruvar će se 9. studenoga u 19:00 sati održati 13. po redu Smotra malih glazbenih skupina Čeških beseda u Republici Hrvatskoj.

 

09.11. 10. ROĐENDAN KLAPE STENTORIA (OBLJETNIČKI KONCERT)

Ženska klapa Stentoria organizira  obljetnički koncert  koji će se održati 9. studenoga 2019. godine u Kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar s početkom u 20:00 sati. Tim događajem članice klape će proslaviti 10 godina ustrajnog rada na njegovanju klapskog izričaja te 10 godina svog postojanja na klapskoj sceni. Gosti koncerta su muška klapa Kolapjani iz Siska. Koncert je za javnost, a cijena ulaznice je 40 kuna.

Više na: http://www.visitdaruvar.hr/ i https://www.facebook.com/klapa.stentoria?epa=SEARCH_BOX .

 

POP – UP FESTIVAL EMOCIJA, DOBROBITI I DJEČJIH PRAVA U DARUVARU

Treći POP-UP festival organiziran je u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Daruvara i Bjelovarsko-bilogorske županije. Ovogodišnji partneri su Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar te Agencija za odgoj i obrazovanje.

 • 11. u 18:00h – u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar predavanje dr. Gorana Ivkića, neuroznanstvenika, specijalista neurologa s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog instituta za istraživanje mozga te Poliklinike Neuron:  “NOVE TEHNOLOGIJE I MOZAK- Medicina bez emocija-” 
 • 11- 22.11. – u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar izložba poster plakata učenika osnovnih škola na temu emocija iz 2018. godine
 • 11. u 10:00h– na Trgu kralja Tomislava (pokraj selfie kutka) radionice na otvorenom na temu emocija “UHVATI EMOCIJU I PONESI USPOMENU”   
 • i  21.11. od 17:00 – 18:00h – u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar radionice emocionalnog opismenjavanja za predškolsku djecu
 • 11. u 18:00h– u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar predavanje prim.Ljubice Paradžik, dr.med, specijalist psihijatrije i Ane Kordić, mag.psych, klinički psiholog: “DEPRESIJA KOD DJECE I ADOLESCENATA”

Više na: http://www.visitdaruvar.hr/, https://daruvar.hr/ i

https://knjiznica-daruvar.hr/default.asp?sid=2&n=1 .

17.11. I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI – DAN SJEĆANJA NA VUKOVAR

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara predstavnici Grada i Gradskog vijeća zapalit će svijeće na Trgu kralja Tomislava u 19:00 sati. Pozivamo sve sugrađane i goste grada da se pridruže i zapale svijeću za Vukovar, grad heroj, simbol Domovinskog rata. Više na: https://daruvar.hr/ .

23.11. RADIONICA „PISANJE POEZIJE“

Literarni klub Saveza Čeha u RH organizira 23. studenog od 10:00 do 14:30 sati radionicu “Pisanje poezije” za sve zainteresirane građane, pod vodstvom istaknute hrvatske književnice Božice Jelušić uz materijalnu potporu Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

Više na: https://www.savez-ceha-rh.hr/index.php/hr/ .

 

23.11. SMOTRA FOLKLORA „VONIČKA“

U organizaciji Češke besede Daruvar u subotu, 23. studenoga, održat će se Smotra odraslih folklornih skupina Čeških beseda – VONIČKA, s područja cijele Hrvatske. Smotra će se održati u Češkom domu u Daruvaru s početkom u 19:30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Više na: https://www.savez-ceha-rh.hr/index.php/hr/ .

25.11. – 06.12. IZLOŽBA „ŠUMA OKOM ŠUMARA“ PONOVNO U DARUVARU

S pogledom na djeliće šume kao i bajkovite krajobraze od koji zastaje dah, putujuća izložba Hrvatskog šumarskog društva Ogranka Bjelovar ”Šuma okom šumara” predstavlja se ponovno i ove godine u Daruvaru. Svečano otvorenje 15. bjelovarskog salona fotografije Šuma okom šumara s međunarodnim sudjelovanjem u Daruvaru bit će upriličeno 25. studenog u Hrvatskim šumama d.o.o. Bjelovar, UPŠ Bjelovar, Upravna zgrada Šumarije Daruvar, Petra Zrinskog 1 s početkom u 18:00 sati. Više na: www.daruvar.hr i www.visitdaruvar.hr .

 

30.11. FESTIVAL KREATIVNOSTI DARUVAR – DA KREATIVA

Udruga „Ždralice“ Daruvar poziva vas na Festival kreativnosti – DA kreativa koji će se održati 30.11.2017., Centar Rudolf Steiner, Masarykova 85, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati. Festival se sastoji od kreativnog sajma rukotvorina i radionica na kojima će zainteresirani građani, osobito djeca i mladi, moći razvijati kreativne sposobnosti iz područja izrade rukotvorina. Održat će se i devet prigodnih i besplatnih kreativnih radionica u kojima učenici, učitelji, roditelji i drugi zainteresirani mogu naučiti izraditi zanimljive ukrasne i uporabne predmete. Radionice su besplatne, materijali osigurani, a zbog ograničenog broja sudionika koji mogu sudjelovati u radionicama, potrebno je prijaviti se osobno unaprijed u Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12 od 4. studenog i osigurati svoje mjesto (moguće i neposredno prije radionice, ali samo u slučaju da nije popunjena prije). Posjetite Festival kreativnosti – DA kreativa u Daruvaru i ponesite sobom unikatne ukrasne ili uporabne predmete koje su svojim rukama izradili mali i veliki kreativci.

Više na:  http://www.visitdaruvar.hr/ i https://www.facebook.com/zdralice/ .

 

DODATNE INFORMACIJE

RENT A BIKE U TURISTIČKOJ ZAJEDNICI DARUVAR-PAPUK

Iznajmljivanje bicikala vrši se u Turističkom uredu (Trg kralja Tomislava 12) turistima i gostima grada u radno vrijeme Turističkog ureda uz predočenje identifikacijske isprave i obaveznog ispunjavanja Izjave o korištenju.

Više na: http://www.visitdaruvar.hr/rent-a-bike.aspx.

NAJAM ELEKTRIČNIH BICIKALA

U gradu Daruvaru nalaze se  3 električna bicikla za najam, a u Općini Sirač 2 električna bicikla za najam koja su postavljena na stanicama. Bicikli se mogu iznajmiti 0-24h, cijena najma je 10 kn/sat, 50 kn/ 6 sati, a svako prekoračenje naplaćuje se dodatnih 10kn/sat. Sustavi automatskog iznajmljivanja bicikala, tzv. bike-sharing, po uzoru na mnoge svjetske destinacije, rezultat su nastojanja da se korisnicima omogući brz i jednostavan način korištenja bicikla, unapređenju razine usluge i ponude destinacije.  Za sva dodatna pitanja o najmu električnih bicikala možete nazvati Turistički ured Daruvar na broj telefona 043/331-382 ili doći osobno u Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12.

Više na: http://www.visitdaruvar.hr/da-bike.aspx .

 

DVORAC GROFA JANKOVIĆA

Posjetite Dvorac Janković uz stručno vodstvo licenciranog turističkog vodiča te iz nove suvenirnice u Dvorcu ponesite sa sobom uspomenu iz Daruvara. Za posjete Dvorcu Janković potrebna je prethodna najava na: 099/493 6112, info@trznica-daruvar.com.

Foto: www.visitdaruvar.hr

Martinje u DaruvaruPročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.