Crosst.hr

Privredna banka Zagreb nastavlja s donacijama – uručena donacija Udruzi slijepih Bjelovar

2016 10 udrugaslijepih 2

Ugovor o donaciji potpisali Mario Lončar predstavnik PBZ-a i Dražen Kokotić, predsjednik Udruge slijepih Bjelovar

Nakon donacije Ženskom rukometnom klubu Veliki Grđevac, utorak, 17. listopada u prostorijama Udruge slijepih Bjelovar potpisan je Ugovor o donaciji Privredne banke Zagreb Udruzi slijepih Bjelovar. Ugovor su potpisali Mario Lončar, ispred Privredne banke Zagreb i Dražen Kokotić predsjednik Udruge slijepih Bjelovar uz prisustvo župana Damira Bajsa.

Naime, bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka, potpisali su Sporazum o dodjeli donacija udrugama i ustanovama na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Potpisani Sporazum temelj je za daljnje potpisivanje Ugovora između Privredne banke Zagreb i naših udruga i ustanova koje će ostvariti donacije veće od 600 tisuća kuna, a riječ je o pedesetak udruga i ustanova koje djeluju na području županije.

Tim povodom je i potpisan Ugovor o donaciji Udruzi slijepih Bjelovar. Predsjednik udruge Dražen Kokotić zahvalio se Privrednoj banci Zagreb i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, točnije županu Damiru Bajsu na ovoj donaciji. On je sve prisutne upoznao sa radom Udruge, istaknuvši da udruga broji 152 člana na području Bjelovarsko-bilogorske županije.
-Udruga ima brojne aktivnosti, a najvažnije su pružanje psiho-socijalne pomoći i prekvalifikacija članova u neka druga zanimanja vezano za zapošljavanje. Na nama je da pomognemo svim članovima koliko možemo, pa tako radimo i nakon radnog vremena, rekao je Kokotić i dodao da su dostupni 24 sata.
Kokotić je također istaknuo da će donacija biti od velike pomoći za udrugu, ali je pohvalio i suradnju Bjelovarsko-bilogorske županije s Udrugom slijepih Bjelovar naglasivši da su ponosni što imaju takvog župana i dožupane.

Mario Lončar, predstavnik Privredne banke Zagreb – Podružnice Bjelovar rekao je da nastavljaju s realizacijom projekta, donacija i sponzorstva za udruge i ustanove s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.
-Drago nam je da ovom donacijom možemo pomoći Udruzi slijepih Bjelovar na poboljšanju kvalitete života, rekao je Lončar i zahvalio se Županiji koja je dala usmjerenje za realizaciju ovog projekta.

Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije zahvalio se Privrednoj banci Zagreb na poslovnoj suradnji, istaknuvši da je ta suradnja omogućila i potpisivanje Sporazuma između Bjelovarsko-bilogorske županije i Privredne banke Zagreb za davanje potpora udrugama i ustanovama s područja naše županije.
-Vrijednost donacije je preko 600 tisuća kuna i ona je dokaz socijalne osjetljivosti Privredne banke Zagreb u sredini u kojoj posluje. Današnjim potpisivanje Ugovora s Udrugom slijepih Bjelovar, Privredna banka Zagreb donirat će deset tisuća kuna koji će omogućiti Udruzi da realizira neke od svojih aktivnosti, rekao je Bajs i pohvalio Udrugu slijepih Bjelovar i predsjednika Dražena Kokotića, istaknuvši da je on vrlo aktivan i da se brine za svoje članove ne samo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već i u Zagrebu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.