Crosst.hr

Priredbu za djecu organizirala tri bjelovarska Mjesna odbora

2016 12 priredba 3

Prijateljstvo, druženje i suradnja Mjesnih odbora Zvijerci, Kralj Petar Krešimir IV i Trojstveni Markovac

U suradnji Župe Blažene Djevice Marije Gospe Lurdske i tri bjelovarska Mjesna odbora (Zvijerci, Kralj Petar Krešimir IV i Trojstveni Markovac) u nedjelju 11. prosinca 2016. godine, održana jer priredba za djecu pod nazivom „Dođi Sveti Nikola“.

Riječ je o dobroj suradnji ova tri Mjesna odbora koju su pokazali kroz organizaciju ove priredbe koja je privukla brojne mještane.

Nakon održane Svete mise i u dogovoru sa župnikom Darkom Juras koji je ovu priredbu prihvatio s radošću, pred mnogobrojnom publikom nastupila su djeca iz ova tri Mjesna odbora te djeca Dječjeg vrtića ”Bjelovar”.

Podršku malim pjevačima i recitatorima dao je i HORKUD Golub koji je na ovaj način omogućio djeci da svoj talent i umijeće predstave i izvan svojih dječjih vrtića.

Na radost svih, ali posebno djece na priredbu je došao i Sveti Nikola koji je djeci podijelio poklone.

Ispred HORKUD Goluba, Hrvoje Pokos je rekao da je veliki dio poklona donirao Koestlin, a ostalo su prikupili članovi HORKUD Goluba kako bi se djeci zahvalili na nastupu.

Dječji nastup je uvijek poseban, jer nikad se ne zna da će ovi mali klinci i klinceze jednog dana zapjevati u velikom zboru kao što je HORKUD Golub, a možda i u nekom velikom zboru negdje u svijetu.

Za sada, zahvaljujući velikom trudu teta u Dječjem vrtiću Bjelovar, ovaj je mali zbor izvor novih talenata za glazbenu školu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.