20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

POVRATAK GRADU SNJEŽANE I GORANA TRIBUSONA

2016 07 bjelovar 73

Sada pak pronalazim ovdje sve ono što mi je prije smetalo, a sada mi je potrebno, mir, blagodati prirode, i uživam u Bjelovaru, rekla je Snježana Tribuson.

U prvoj u nizu večeri Bjelovarskog ljeta na kojima će biti organiziran susret s poznatim Bjelovarčanima sudjelovali su Snježana i Goran Tribuson. Široj publici poznati po svojim filmografskim odnosno proznim uratcima. O svojoj karijeri, sjećanjima na Bjelovar koji je utjecao na njihovo odrastanje i daljnji rad, te o tome što grad još i danas predstavlja za njih, pričali su sa poznatim bjelovarskim novinarom Čedom Rosićem.

Upravo za to vraćanje Bjelovaru i u njenom slučaju, Snježana Tribuson optužila je svog brata.
-Budući da je dosta njegove literature vezano za Bjelovar, kad radimo zajedno onda uvijek postoji neka veza s Bjelovarom. Ako već nije u mjestu, onda je u svakom slučaju u likovima i karakterima. Sada pak pronalazim ovdje sve ono što mi je prije smetalo, a sada mi je potrebno, mir, blagodati prirode, i uživam ovdje – dodala je Snježana Tribuson.

Oboje su kao i uvijek aktivni u svom radu, pa Snježana Tribuson tako očekuje premijeru svog novog filma na Pulskom filmskom festivalu, a priprema i još jedan kratki film, dok Goran i dalje vrijedno piše.

Slične objave