Crosst.hr

Potpisan ugovor između dvaju sajmova na korist izlagačima iz Mađarske i Hrvatske

2016 09 sajam2016bbj 251

Poduzetnički centar Pečuh i Bjelovarski sajam d. o. o. usuglasili razmjenu štandova

Na neodređeno vrijeme je potpisan ugovor između Poduzetničkog Centra Pečuh i Bjelovarskog sajma d.o. o. kojim se regulira razmjena poslovnih prostora na sajmovima. Prema ovom ugovoru Bjelovarski sajam d.o.o. osiguravat će mađarskoj strani na Proljetnom međunarodnom sajmu i Jesenskom međunarodnom sajmu prostor od 25 m2, te priključak na strujnu mrežu sajma, dok će Baranjski županijski poduzetnički centar iz Pečuha osigurati hrvatskoj strani u zatvorenom dijelu sajma “GAZDANAPOK” opremljeni (namješteni) izložbeni prostor veličine 50 m2 i priključak na strujnu mrežu sajma.

U ugovoru stoji i da se po potrebi štand može podijeliti na otvoreni i zatvoreni prostor, a po potrebi se može zatražiti i povećanje kvadrature.

U ime Bjelovarskog sajma d.o.o. ugovore je potpisao Davorin Posavac, direktor sajma, a u ime Baranjskog poduzetničkog centra Pečuh potpisala je Marietta Pohl, izvršna direktorica. Zahvaljujući ovom ugovoru biti će omogućeno lakše i jeftinije izlaganje gospodarstvenicima i poljoprivrednicima iz obje regije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.