Crosst.hr

PBZ potpisao ugovor o donaciji Češkom Dječjem vrtiću Končanica

14717280

Zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić sa suradnicima prisustvovala je potpisivanju Ugovora o donaciji Privredne banke Zagreb sa Češkim dječjim vrtićem Končanica

Zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić sa suradnicima prisustvovala je potpisivanju Ugovora o donaciji Privredne banke Zagreb sa Češkim dječjim vrtićem Končanica.

Ugovor su potpisali ravnateljica Češkog dječjeg vrtića Gordana Tomašek i Mario Lončar iz Privredne banke Zagreb u vrijednosti 12.500,00 kuna. Riječ je o ugovoru koji se temelji na Sporazumu o dodjeli donacija udrugama i ustanovama na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a kojeg su potpisali župan Damir Bajs i predsjednik Uprave PBZ-a Božo Prka.

Podsjetimo, Bjelovarsko-bilogorska županija, odnosno njen čelni čovjek župan Damir Bajs, osiguravanjem donacija pridaje veliku važnost udrugama i ustanovama na svom području, te pokazuje i društvenu odgovornost u privlačenju sredstava za redovan rad onih koji svakodnevno obogaćuju društveni, kulturni, sportski, ali i humanitarni život u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Ova donacija PBZ-a od preko 600 tisuća kuna je najveća donacija uopće u povijesti Bjelovarsko-bilogorske županije, a na taj način u ovom slučaju PBZ kao banka se pokazuje socijalno odgovornom i vraća dio sredstava, koja su ostvarena kod nas ljudima našeg kraja, a prvenstveno djeci. Tako je Privredna banka Zagreb kao jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj ovakvim donacija pokazala i socijalnu osjetljivost u sredini u kojoj posluje.

Privredna banka Zagreb dodjeljuje donaciju Češkom dječjem vrtiću Končanica za očuvanje programa češke kulture i tradicije.

Vjerujem da će novac ovdje dobro doći i drago mi je da ste prebrodili svoje probleme s kojima ste se suočavali. Danas i mališani i roditelji mogu biti zadovoljni, rekla je zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić.

Izvor informacija: bbz.hr

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.