Crosst.hr

Otvoreno Dopisništvo HRT-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

2016 10 hrt 115

HRT-ovo dopisništvo otvoreno u samom centru grada Bjelovara, na Trgu Eugena Kvaternika 13

Nakon skoro dvije godine od zatvaranja studija HRT-a u Bjelovaru, u petak 30. rujna, 2016. godine ponovo je otvoreno HRT-ovo dopisništva u Bjelovaru uz nazočnost v.d. ravnatelja HRT-Siniše Kovačića, članova Ravnateljstva HRT-a i vršiteljice dužnosti rukovoditelja HRT-ovih centara Katje Kušec, Bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa i gradonačelnika Antuna Korušeca sa suradnicima, saborskog zastupnika Mire Totgergeli te predstavnika lokalnih medija.

Dopisiništvo HRT-a nalazi se na Trgu Eugena Kvaternika 13, u poslovnom prostoru od gotovo 135 četvornih metara u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije. Naime, Hrvatska radio televizija javila se na Javni poziv Bjelovarsko-bilogorske županije i ostvarila pravo najma prostora za potrebe svog dopisništva. Ugovor sa Županijom sklopljen je na pet godina.

Na svečanom otvorenju HRT-ovog dopisništva u Bjelovaru govorili su v.d . ravnatelj HRT-Siniša Kovačić, župan Damir Bajs i gradonačelnik Antun Korušec. Sva trojica istaknula su da se radi o poslovnom prostoru koji se nalazi u samom centru grada Bjelovara, koji je odlično opremljen i koji ima sve mogućnosti za adekvatno medijsko praćenje od strane javne televizije, jer podsjetimo, od Čakovca do Osijeka Hrvatska radio televizija nema ni jedno dopisništvo ni centar HRT-a.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.