Crosst.hr

Otvorena Lidlova moderna trgovina u Bjelovaru

2016 10 lidl 30

Novi koncept gradnje i atraktivni dizajn oduševili uzvanike i prve kupce

Bjelovar, 3. listopada 2016. godine – Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja s modernizacijom svoje prodajne mreže koja trenutno broji 89 trgovina diljem Hrvatske. U Bjelovaru je otvorena moderna Lidlova trgovina koja je u potpunosti preuređena prema novom konceptu gradnje i dizajna koji je Lidl nedavno pokrenuo, a riječ je o petom po redu modernom Lidlu u Hrvatskoj. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce.

Modernu trgovinu u Bjelovaru simboličnim je rezanjem vrpce svečano otvorila voditeljica trgovine Katica Šola uz pomoć bjelovarskog gradonačelnika Antuna Korušeca. Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svim ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Poznati hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc vodio je svečano otvaranje Lidlove moderno uređene trgovine u Bjelovaru, a zbor nižeg uzrasta glazbene škole Vatroslav Lisinski Bjelovar zabavljao je sve prisutne svojim veselim glazbenim programom. Kako je Lidlova tradicija da sva otvaranja svojih trgovina prati društveno-odgovornim djelovanjem, tako je i ovoga puta, u sklopu otvorenja trgovine u Bjelovaru, doniran zbor glazbene škole Lisinski. Kupci i posjetitelji otvorenja razveselili su se finim pecivima, slatkišima, kavi i balonima, ali i praktičnim trajnim vrećicama za kupnju te kuharicama Mate i Tomaž koje je Lidl dijelio na svečanom otvaranju nove trgovine u Bjelovaru.

Novi koncept za još bolje iskustvo kupovine – Podsjetimo, Lidl je nedavno zatvorio svoju bjelovarsku trgovinu i otvorio privremenu, a sve kako bi trgovinu uredio prema novom konceptu gradnje i uređenja. Prodajni prostor moderne trgovine na Slavonskoj cesti iznosi 1465 m2, dok je ukupna površina cijelog objekta 2556 m2. Trgovina zapošljava 15 zaposlenika, a kupcima će na raspolaganju biti 130 parkirnih mjesta. Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok će posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utjecati na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika. Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost, a osim u Bjelovaru, trgovine izgrađene prema novom konceptu otvorene su još i u zagrebačkoj Dubravi, Zaprešiću, Osijeku i Zaboku.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.