Crosst.hr

Otvaranje tržišta za proizvode Suvenira Arbor Sirač

2016 10 suvenirarborsirac 1

Održan radni sastanak s direktorom Lesnine Rajkom Magdalenecom

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, zamjenik župana Neven Alić i ravnatelj Suvenira Arbora iz Sirača, županijske ustanove za rehabilitaciju i zapošljavanje invalida, Alen Baščevan održali su danas radni sastanak s direktorom Lesnine Rajkom Magdalenecom. Tema razgovora bila je plasman proizvoda iz asortimana Suvenira Arbor iz Sirača i mogućnost buduće suradnje.

Kako je dogovoreno na radnom sastanku uskoro će čelnici Lesnine posjetiti Suvenir Arbor u Siraču kako bi se i sami uvjerili u ponudu i kvalitetu njihovih proizvoda i time se otvaraju vrata jednoj suradnji koja će omogućiti da proizvodi Suvenira postanu dostupni kupcima i na policama jednog od najvećeg distributera namještaja u Hrvatskoj – Lesnine.

Podsjetimo, angažmanom župana Bajsa Suvenir već ima ostvarenu poslovnu suradnju s Prima Commercom i na taj način osigurano je tržište za dio njihove proizvodnje. Ne treba ni naglašavati koliko je svaki plasman robe važan Suveniru koji uz proizvodnju namještaja i drvne galanterije ima i puno važniju socijalnu notu, jer zapošljavanja osobe s invaliditetom koje teže dolaze do radnog mjesta.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.