03. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Održano natjecanje u pikadu povodom Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja

Udruga slijepih Bjelovar organizirala je tradicionalno natjecanje u elektronskom pikadu povodom Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja

Natjecanje u pikadu postalo je tradicionalno druženje Udruge slijepih Bjelovar i udruga iz drugih županija. Već niz godina Udruga slijepih Bjelovar povodom Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja održava natjecanje u elektronskom pikadu.

I ove godine na turnir u pikadu prijavilo se nekoliko ekipa iz susjednih županija.
– Ovo je pravo sportsko druženje. Na ovaj način želimo zahvaliti Gradu Bjelovaru koji je svake godine pokrovitelj našeg natjecanja. Naše druženje je zahvala i sjećanje na sve ratne kolege koji su poginuli u raznim postrojbama ili preminuli nakon Domovinskog rata. Ovo je samo mali čin zahvale svima njima, rekao je Dražen Kokotić, predsjednik Udruge slijepih Bjelovar.

Na tradicionalnom turniru sudjelovale su ekipe Udruge slijepih Pakrac-Lipik, Udruge slijepih Daruvar, PKS „Galija“ Zagreb i Udruga slijepih Bjelovar.
Turnir je otvorio Željko Paun, predsjednik Odbora za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji. On je na kraju natjecanja podijelio prigodne darove sudionicima turnira.

Povezani članci

newsend_hgk