Crosst.hr

Održana preventivna akcija HAK-a Bjelovar i Postaje prometne policije Bjelovar

2016 09 hakpolicija 9

Djeca su dobila bojanke i slikovnice o sigurnosti na cesti

U četvrtak je na Kvaternikovom trgu u Bjelovaru održana zajednička akcija „Sigurno u školi“ čiji je organizator Hrvatski auto-klub Bjelovar, dok se Postaja prometne policije Bjelovar uključila kao suradnik u provođenju aktivnosti. Akcija je bila namijenjena djeci predškolske dobi kao i osnovnoškolcima-prvašićima koji su sa svojim odgojiteljicama i učiteljicama posjetili edukativni štand na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru.

Za male posjetitelje, HAK je pripremio promidžbeni i edukativnih materijal te prigodne ruksake, bojanke, slikovnice i reflektirajuće kragne za kretanje u večernjim satima.
Dolaskom jeseni dani će biti sve kraći i tmurniji te će svako dodatno označavanje mališana koji se kreću ulicama i cestama pri dolasku u škole i odlasku kućama biti i te kako potrebno.

Svoje edukativne i promidžbene materijale dijelila je i Postaja prometne policije Bjelovar u sklopu preventivne akcije “Poštujte naše znakove“ koja se provodi tijekom rujna.

Akcija je svakako bila uspješna jer djeca nisu krila oduševljenje poklonima, a uslijedila je i zajednička fotografija sa učiteljicama, predstavnicima HAK- a i Postaje prometne policije Bjelovar.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.