27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Održana Izborna Skupština UHDDR Bjelovar, novi predsjednik Božidar Bakšaj

Za novog predsjednika UHDDR Bjelovar jednoglasno je izabran dugogodišnji tajnik Božidar Bakšaj inače i HRVI.

U Bjelovaru je održana godišnja izborna skupština UHDDR Bjelovar i Izvještajna Skupština UHDDR BBŽ.

Izvješće o radu, kao i financijsko izvješće koje je izložio predsjednik UHDDR BBŽ Stipe Šola prihvaćena su jednoglasno. Istaknuta je vrlo uspješna suradnja na realizaciji projekata “Znajući prošlost u sigurniju budućnost”, “Susreti prijatelja” i “Putovima bjelovarskih branitelja” s Bjelovarsko bilogorskom županijom, županom Damirom Bajsom te zamjenicom Đurđicom Ištef Benšić kao i s nadležnim Ministarstvom branitelja koji su pokrovitelji projekata UHDDR BBŽ.

Za novog predsjednika UHDDR Bjelovar jednoglasno je izabran dugogodišnji tajnik Božidar Bakšaj inače i HRVI. Za njegove zamjenike jednoglasno su izabrani Stjepan Hittner, Darko Došen i Slavko Zlomislić dok je novi tajnik Ivan Potočnik. Jednoglasno su izabrani i članovi Izvršnog odbora.

Prihvaćen je i Plan i program rada za 2017. koji se svodi na još izraženije djelovanje Udruge u promicanju interesa i prava članova Udruge kao i u nastavku provođenje dugogodišnjih projekata koji su i svojevrstan brend ove Udruge.

U radu Skupštine sudjelovala je i izaslanica župana Damira Bajsa njegova zamjenica gospođa Đurđica Ištef Benšić koje je imala samo riječi pohvale na rad Udruge te na uspješnu suradnju sa županijom.

Izvor informacija: UHDDR Bjelovar

Povezani članci

newsend_hgk