Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Održan tradicionalni pikado turnir u organizaciji Udruge slijepih Bjelovar

2016 06 terezdrugidio 139

Na turniru su uz domaćine sudjelovale udruge iz Daruvara, Pakraca i Požege.

U Bjelovaru je 11. lipnja održan tradicionalni pojedinačni pikado turnir u organizaciji Udruge slijepih Bjelovar. Turnir se održao u prostorijama Udruge u Trumbićevoj ulici, a održan je povodom Dana Bjelovarsko-bilogorske županije i Dana županijskih branitelja. Na otvaranje turnira je tako došla i zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić. Nakon uvodnog pozdrava, predsjednik Udruge slijepih Bjelovar Dražen Kokotić predao joj je riječ.

-Toplo vas sve pozdravljam u ime Bjelovarsko-bilogorske županije. Drago mi je što je vaš predsjednik Dražen Kokotić upravo ovih dana dobio Priznanje Bjelovarsko-bilogorske županije za svoj nesebičan rad i podršku osobama s invaliditetom. I sama Udruga vrijedno radi i razvija brojne projekte, a samim time pomažete i svojim članovima i čitavoj društvenoj zajednici – rekla je Đurđica Ištef Benšić, te natjecateljima zaželjela da se ugodno osjećaju u Bjelovaru.

Turniru su se odazvale udruge iz Daruvara, Pakraca i Požege, uz domaćine iz Bjelovara, koji se redovno odazivaju na turnir. Pokrovitelji turinira su Bjelovarsko-bilogorska županija i tvrtka AS AGRO. Naime, poznato je kako je vlasnik tvrtke Petar Radulović donirao pikado Udruzi slijepih Bjelovar. Za ovaj turnir sponzorirao je i trenirke Udruzi, te tako još jednom pokazao svoj doprinos i potporu ovoj zajednici.

Pročitajte još