Crosst.hr

Održan sastanak na temu „Kreirajte svoj program E-misija“ za organizacije s područja BBŽ

2017 1 nacelnici ceste 114

U maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije održan je sastanak na temu „Kreirajte svoj program E-misija“, kojeg su organizirali djelatnici Centra za civilne inicijative u sklopu programa E-misija za sve organizacije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Cilj ovog susreta bio je ispitati prioritetne i stvarne potrebe predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Bjelovarsko-bilogorske županije u svrhu što kvalitetnije i potpunije potpore u svakodnevnom radu i djelovanju te povezivanju dionika u lokalnoj zajednici, ali i u široj regiji centralne Hrvatske. Osim toga, cilj je pronalaziti nove načine za financiranje projekata važnih za društvo i lokalne zajednice i biti stalna podrška uključenim organizacijama.

Tako su predstavnici udruga Bjelovarsko-bilogorske županije iznijeli svoje prijedloge za buduću suradnju s programom E-misija, koji će se uskoro početi ostvarivati u vidu radionica. Prve radionice koje su u pripremi su inovativni oblici financiranja projekata u zajednici i osnivanje školskih i vrtićkih vrtova.

Izvor informacija: bbz.hr
Foto: Branka Sobodić

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.