10. svibnja 2021

Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame
Top reklame

Održan Nogometni kamp nacionalnih manjina Republike Hrvatske – Bjelovar 2016.

2016 10 nogometnacman 59

Kamp je organizirala Svjetska organizacija Roma na čelu s predsjednikom Totijem Dedićem i Nogometna akademija nacionalnih manjina na čelu s predsjednikom Elmirom Mehmedovićem

U ponedjeljak, 10. listopada završio je Dječji tjedan s Nogometnim kampom nacionalnih manjina Republike Hrvatske – Bjelovar 2016.

Riječ je o šestom po redu Nogometnom kampu nacionalnih manjina koji organizira Svjetska organizacija Roma na čelu s predsjednikom Totijem Dedićem i Nogometna akademija nacionalnih manjina na čelu s predsjednikom Elmirom Mehmedovićem. Partner i pokrovitelj ovog multikulturalnog i sportskog druženje je Hrvatski nogometnih savez (predsjednik Davor Šuker).

Nogometni kamp održan je na gradskom stadionu u Bjelovaru. U sklopu Kampa sudjelovala su djeca nacionalnih manjina u dobi od 7 do 16 godina, ali i većinskog naroda, osnovnih škola s područja Grada Bjelovara i šire. Djecu i organizatore dočekali su i pozdravili čelni ljudi Grada Bjelovara na čelu s gradonačelnikom Antunom Korušec.

Tako je Bjelovar bio domaćin ovogodišnjeg 6. Nogometnog kampa, a do sada je ovo sportsko druženje i natjecanje održano u Daruvaru, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Poreču i Čakovcu.

Slične objave