Crosst.hr

Održan Nogometni kamp nacionalnih manjina Republike Hrvatske – Bjelovar 2016.

2016 10 nogometnacman 59

Kamp je organizirala Svjetska organizacija Roma na čelu s predsjednikom Totijem Dedićem i Nogometna akademija nacionalnih manjina na čelu s predsjednikom Elmirom Mehmedovićem

U ponedjeljak, 10. listopada završio je Dječji tjedan s Nogometnim kampom nacionalnih manjina Republike Hrvatske – Bjelovar 2016.

Riječ je o šestom po redu Nogometnom kampu nacionalnih manjina koji organizira Svjetska organizacija Roma na čelu s predsjednikom Totijem Dedićem i Nogometna akademija nacionalnih manjina na čelu s predsjednikom Elmirom Mehmedovićem. Partner i pokrovitelj ovog multikulturalnog i sportskog druženje je Hrvatski nogometnih savez (predsjednik Davor Šuker).

Nogometni kamp održan je na gradskom stadionu u Bjelovaru. U sklopu Kampa sudjelovala su djeca nacionalnih manjina u dobi od 7 do 16 godina, ali i većinskog naroda, osnovnih škola s područja Grada Bjelovara i šire. Djecu i organizatore dočekali su i pozdravili čelni ljudi Grada Bjelovara na čelu s gradonačelnikom Antunom Korušec.

Tako je Bjelovar bio domaćin ovogodišnjeg 6. Nogometnog kampa, a do sada je ovo sportsko druženje i natjecanje održano u Daruvaru, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Poreču i Čakovcu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.