01. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Održan Dan igara u gradu Bjelovaru

Slogan dana igara bio je – Tko se igra bolje od mene?

Društvo Naša djeca Bjelovar zajedno s Dječjim forumom Bijeli vitezovi Bjelovar i Dječjim gradskim vijećem grada Bjelovara organiziralo je Dan igara, u subotu 24.rujna 2016. godine. Slogan dana igara bio je „Tko se igra bolje od mene“? Sve igre imale su zabavan karakter, nije bilo natjecateljkog karaktera, jer cilj ovih igara nije pobjeda, već zajedničko igranje i druženje djece, onih igara koje već polako padaju u zaborav, te smo također igrajući te igre, željeli djeci pokazati, iako smo i mi, kao i oni generacija novih tehnologija i kompjuterskih igara, da je igra s prijateljima na svježem zraku puno zabavnija , zdravija i življa. Osim veselih igara, mališani su dobili i balone koje su si mogli ponijeti kući.

Igrale su se igre skakanje u vrećama, potezanje užeta, gumi-gumi, školice, nošenje krumpira u žlici, vješanje zastavica, vođenje lopte, bacanje kolu-tova, tačke te parovi spojeni povezom za jednu nogu.

Najzahtjevnija igra bila je skakanje u vrećama i nošenje krumpira u žlici, no ujedno su te igre bile i najzabavnije.

Ovogodišnji Dan igara bio je uvršten u program povodom obilježavanja Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja.

Povezani članci

newsend_hgk