26. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Održan 24. Memorijalni turnir Josip Buković, Ivica Šaljak, Josip Vukelić

2016 06 cazmaturnir 1

Riječ je o Memorijalnom turniru koji se održava u spomen na poginule branitelje, nekadašnje članove i igrače NK Draganec.

U Dragancu je održan 24. „Memorijalni turnir Josip Buković, Ivica Šaljak, Josip Vukelić“. Riječ je o Memorijalnom turniru koji se održava u spomen na poginule branitelje, nekadašnje članove i igrače NK Draganec. Josip Buković poginuo je na zapadno-slavonskom ratištu, Josip Vukelić na istočno-slavonskom ratištu, a Ivica Šaljak je poginuo na masleničkom ratištu kao vozač sanitetskog vozila.

Predstavnici Grada Čazme i NK Draganec njima u čast položili su vijence i zapalili svijeće. Predsjednik NK Draganec Vilim Sabolić istaknuo je kako je cilj ovog turnira da se ne zaborave ova tri istaknuta člana NK Draganec. Iako je prošle godine turnir bio bogatije organiziran ove godine odigrana je samo jedna prijateljska utakmica između NK Draganec i NK Čazma. Kako najavljuje predsjednik Sabolić turnir bi se iduće godine, na 25. obljetnicu opet trebao organizacijski vratiti na višu razinu.

Nogometaši NK Draganec ove godine mogu biti posebno zadovoljni jer su osvojili prvo mjesto u drugoj županijskoj ligi što su posvetili svojim članovima, poginulim braniteljima.

Slične objave