27. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Održan 2. Etno festival Bilogoro, u srcu te nosim

2016 11 etnofestival 7

Župan Damir Bajs otvorio 2. Etno festival – Bilogoro, u srcu te nosim koji je održan u Školsko sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu

Riječ je o smotri glazbenih sastava u organizaciji Bilogorskog turističkog puta, na kojemu je predstavljeno bogatstvo vokalnih sastava i pjevača s područja Bilogore. Tako su svi posjetitelji uživali u skladbama narodnog karaktera koje su izvodili vokalni sastavi Bilogore u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Ovogodišnji festival, dodatno je obogatilo i 16 premijerno izvedenih novih pjesama o ljepoti Bilogore i bilogorskog kraja.

Tom prilikom, bjelovarsko-bilogorskom županu Damiru Bajsu i direktorici Turističke zajednice BBŽ Jasni Vaniček Fili uručeno je priznanje za pomoć i doprinos održavanja festivala.

„Ima puno lijepih krajeva u Hrvatskoj, ali Bilogora je najljepša. Ovaj festival će to i potvrditi, a ja zahvaljujem svim organizatorima što omogućuju da čujemo i ovih novih 16 pjesama. Nemojmo biti skromni, pričajmo o ljepoti i budimo ponosni što smo Bilogorci“, poručio je župan Bajs.

Izvor informacija: bbz.hr

Slične objave