Crosst.hr

Obilježena godišnjica smrti Leopolda Supančića

2017 1 leopold supancic 7

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća obilježeno šesnaest godina od smrti Leopolda Supančića, počasnog građanina grada Bjelovara

Predstavnici Grada Bjelovara, Matice hrvatske BBŽ te obitelj Supančić u utorak, 17. siječnja na groblju Sv. Andrije u Bjelovaru položili su vijence i zapalili svijeće na grobu Leopolda Supančića, počasnog građanina grada Bjelovara.

U nazočnosti predstavnika Grada Bjelovara, obitelji i prijatelja, na posljednjem počivalištu Leopolda Supančića kratkim govorom prisjetili su se njegovog lika i djela.

Leopold Supančić je počasnim građaninom Grada Bjelovara proglašen 31. siječnja 1997. godine radi osobitih zasluga vezanih za organiziranje obrane grada Bjelovara u razdoblju od 1941.-1942. godine.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.