Crosst.hr

Obilježen Svjetski dan seoske žene

2016 10 ligabj 93

Manifestaciju organizirala Udruga seoskih žena BBŽ

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji , u gradu Bjelovaru obilježen je prvi put Svjetski dan seoske žene. Ovu veselu manifestaciju organizirala je Udruga seoskih žena BBŽ na čelu s predsjednicom Marijom Knežić.
Povodom Svjetskog dana seoske žene, Marija Knežić je istaknula da Udruga ovu manifestaciju organizira kako bi svi ljudi iz sela i grada vidjeli da postoji Udruga seoskih žena BBŽ koja obavlja razne aktivnosti.
Udrugu žena čine majke, domaćice koje rade ne samo na svojim obiteljskim gospodarstvima, one su vrijedne i marljive i na drugim poljima. Stoga smo na ovoj manifestaciji izložile naše tradicionalne proizvode, sve ono što žene rade svakodnevno. Ovi bogati štandovi i ugodna glazba samo su dio ove prve manifestacije u kojoj će sigurno uživati naši sugrađani, rekla je Marija Knežić i dodala da će Udruga seoskih žena BBŽ nastaviti obilježavati Svjetski dan seoskih žena, ali i drugih manifestacija koje su vezane za seoske žene i njihove aktivnosti.

Manifestaciju je posjetio i gradonačelnik Antun Korušec sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević. Gradonačelnik je obišao štandove, razgovarao sa ženama, ali i zaplesao.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.