20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Novi ljetopis Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar

ljetopis34

Ljetopis 2015./2016. godina

Ovih dana izašao je novi broj Ljetopisa Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar. Ljetopis je kao pedagoški dokument trajne vrijednosti postao sastavni dio pedagoške dokumentacije Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar, ali i dio njihovog školskog kurikuluma. Riječ je o desetom jubilarnom izdanju Ljetopisa, sa kojim se ponosi škola, ali i svi oni koji su svojim trudom i radom zaslužni za ovo vrijedno

I ovaj jubilarni broj Ljetopisa svjedoči o bogatstvu života škole, ali i o svim lijepim trenucima koji su važni da ostanu zauvijek zapisani i fotografirani. Bit će vam zadovoljstvo pogledati te stranice u kojima su brojni podaci o bitnim događajima iz života i rada škole tijekom 2015./2016. godine. Ljetopis je obogaćen i dodatkom o aktivnostima u projektu „ Socijalno poduzetništvo – nove kompetencije komercijalista”.

Još puno toga nalazi se u ovom važnom i značajnom izdanju. Sve što je ozbiljno, i manje ozbiljno, zabavno, ali i važno. Brojna zbivanja koja su dio školske prošlosti, brojna sjećanja, a sve ovo zahvaljujući ovim ljudima i njihovim učenicima neće nikada otići u zaborav.

Slične objave